[ BMK 3.0 224 KM] problem z paliwem pomocy
[ BMK 3.0 224 KM] problem z paliwem pomocy
witam mam problem z moją laleczką od paru dni walczę z nią bez większych rewelacji a więc zapala mi się kontrolka od świec żarowych autko odpala i gaśnie czasem chodzi normalnie i można jechać nim ale do max 60km/h jak dodaje pedał na maxa to od razu gaśnie, wymieniłem pompe paliwa w zbiorniku czujnik ciśnienia paliwa ten na listwie diagnoza na kompie kod 17471 niskie ciśnienie paliwa może jakieś sugestie co można jeszcze sprawdzić lub wymienić pozdrawiam jarek.
jutro pierwsze to sprawdze
[ Dodano: 2016-08-18, 15:50 ]
witam ponownie wreszcie zdiagnozowałem problem a więc prąd do pompy paliwa raz dochodzi raz go nie ma podłączyłem bezpośrednio a aka prąd do pompy autk śmiga ale problem został szukałem przekaźnika pompy ale nie mogę go namierzyć z przodu w podszybiu są 2 przekaziniki jeden 4 pola ,2 5pól od strony pasażera pod kompem nie ma nic może ktoś podeśle link albo foto gdzie go szukać i jak wygląda będę wdzięczny bo walcze z laleczką już 2 tydzień i ciągle porażka pozdrawiam jarek
[ Dodano: 2016-08-18, 19:33 ]
znalazłem przekaźnik chyba to ten z numerem 614 n wierzchu o numerze 8E0951253 70A czy to ten na pewno???proszę o podpowiedzi jarek
[ Dodano: 2016-08-18, 15:50 ]
witam ponownie wreszcie zdiagnozowałem problem a więc prąd do pompy paliwa raz dochodzi raz go nie ma podłączyłem bezpośrednio a aka prąd do pompy autk śmiga ale problem został szukałem przekaźnika pompy ale nie mogę go namierzyć z przodu w podszybiu są 2 przekaziniki jeden 4 pola ,2 5pól od strony pasażera pod kompem nie ma nic może ktoś podeśle link albo foto gdzie go szukać i jak wygląda będę wdzięczny bo walcze z laleczką już 2 tydzień i ciągle porażka pozdrawiam jarek
[ Dodano: 2016-08-18, 19:33 ]
znalazłem przekaźnik chyba to ten z numerem 614 n wierzchu o numerze 8E0951253 70A czy to ten na pewno???proszę o podpowiedzi jarek