U mnie logi wyglądają tak
<< link >> 
. Są czasami większe różnice, ale sterownik stara się je zniwelować. Startowałem od zera i rozpędziłem się do ok. 100 km/h. Po drodze miałem kilka krętych zakrętów i musiałem zwolnić, a w czasie wychodzenia dałem prawie gaz na maxa, aby wycisnąć ile się da z pompy. Później odpuściłem gaz i hamowałem silnikiem do zatrzymania (na końcu zwalniałem już hamulcem).
[ Dodano: 2017-10-04, 00:24 ]
RobertM pisze:Witam ! Koledzy ,po chłodnej nocy miałem kłopot z uruchomieniem autka . Odpaliłem na krokodylkach . Później przez jakiś czas świeciła się kontrolka trakcji . Co to mogło być ?
Masz możliwość wrzucenia auto-scanu z VCDSa? Wygląda na padający akumulator, a kontrolka zaświeciła się, ponieważ był chwilowy zanik napięcia. W takim przypadku na desce pojawia się świecąca choinka

. Sprawdź rano przed odpaleniem jakie jest napięcie na akumulatorze (powinno być przynajmniej 12,5 V). Jeśli będzie sporo mniej, to znaczy że coś rozładowuje akumulator albo powoli chce iść już na emeryturę

.
Następnym razem napisz posta w wątku, który dotyczy Twojego problemu, ponieważ ewidentnie jest problem z elektryką
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
.