Kontrolka- Spirale
Kontrolka- Spirale
Witam. Po odpaleniu auta i przejechaniu kilkunastu metrów zaczęła mi migać kontrolka w postaci spirali czyli od świec żarowych. Auto stało się mułowate, zawróciłem odstawiłem auto na parking, zgasiłem, później ponownie odpaliłem auto , zrobiłem krótki przejazd i już się nie zapaliła. Dodam iż czasami gdy zgaszę auto słychać chodzący wentylator przez niecałą może minutę, czytałem o tym że to może być związane coś z EGR , że się wypala, czy coś z tym związane. Bardzo proszę o pomoc gdyż auto jest mi niezbędne do codziennej pracy i nie chciałbym tego błędu lekceważyć . Auto to Audi A6.C6 2.0 170 KM rok 2010. Pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Koledzy sprawdzę to, z samego faktu żeby spać spokojniej, jest jeszcze jedna kwestia ale trochę z innej beczki nie zakładając nowego tematu, a mianowicie gdy wjadę na nierówna nawierzchnie, czy to stara kostka brukowa lub niewielka dziura słyszę wewnątrz pojazdu pukanie dochodzące miej więcej od strony pasażera na wysokości deski rozdzielczej, 3tyg temu było badanie techniczne więc wątpię że to od nadwozia .