[ ASB 3.0 232 KM] jakie wtryski
[ ASB 3.0 232 KM] jakie wtryski
a więc powoli przymierzam się do zmiany wtrysków i tu moje pytanie, które lepiej kupić? ori 059 130 277 BD czy
Bosch 0 445 115 078? pewnie ori i tak są robione przez Boscha ale może jednak jest jakaś różnica na + dla któryś?
po ori mogę sam podjechać do firmy Moto Mar z Bydgoszczy bo ma jakies 100km, a boscha z Allegro jak już. Które kupić?
jakie nowe uszczelki/śruby są potrzebne do montażu? jakby ktoś podał nr z etki byłbym wdzięczny.
Bosch 0 445 115 078? pewnie ori i tak są robione przez Boscha ale może jednak jest jakaś różnica na + dla któryś?
po ori mogę sam podjechać do firmy Moto Mar z Bydgoszczy bo ma jakies 100km, a boscha z Allegro jak już. Które kupić?
jakie nowe uszczelki/śruby są potrzebne do montażu? jakby ktoś podał nr z etki byłbym wdzięczny.
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
farmer91, odnośnie co jeszcze potrzebne - nie widzę problemu byś sam posiadał dostęp do katalogu ETKA, wersja "online": http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1
Działa 100% w przeglądarce Firefox, posiada język polski również
Działa 100% w przeglądarce Firefox, posiada język polski również

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ryszard
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
i wszystko jasne po kilku telefonach... te ori z Moto Mar z Bydgoszczy są z końcówką AH, czyli delikatna ściema względem tego co pisze w aukcji, a Boscha z Azet Diesel to ostatnia poprawiona wersja z końcówką 078, także tu wszystko tak jak powinno być bez ściemy, no i fakturę wystawiają bez problemu, czyli będzie można odliczyć VAT sobie