Witam
Jak zrobić adaptację w VAG po wymianie zaworu EGR?
Chodzi mi jak ustawić parametry w VAG itd.....żeby nie pojawiał się błąd po wymianie EGR.
Zawór na 100 % OK a caly czas wywala blad EGR.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
Marcin
[A6 C6 3.0 TDI] Jak zrobić adaptację w VAG po wymianie EGR
Witam
Jestes pewny ze kanal 000? Auto rok 2004 z lipca A6 C6 3.0 TDI Quattro Tiptronic
Slyszalem ze EGR to kanal 003.....
Jak mozesz to sprawdz.
Jeszcze jedno pytanie jak uruchmic nieaktywne opcje ktore powinne sie wyswietlac po nacisnieciu CAR+SETUP?
Jak naciskam jednoczesnie te dwa przyciski to pisze ze dalsze opcje sa niedostepne.
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
Marcin
Jestes pewny ze kanal 000? Auto rok 2004 z lipca A6 C6 3.0 TDI Quattro Tiptronic
Slyszalem ze EGR to kanal 003.....
Jak mozesz to sprawdz.
Jeszcze jedno pytanie jak uruchmic nieaktywne opcje ktore powinne sie wyswietlac po nacisnieciu CAR+SETUP?
Jak naciskam jednoczesnie te dwa przyciski to pisze ze dalsze opcje sa niedostepne.
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
Marcin
Wielkie dzieki, czekam na info....
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-10-24, 16:27 ]
Witam
Mam następujący problem, nadal wyskakuje mi błąd EGR na i świec na VAG-COMie, oraz migające świce żarowe.
Takie objawy miałem przed czyszczeniem EGR i wymianie wszystkich świec żarowych.
Teraz jestem po czyszczeniu EGR, EGR po sprawdzeniu więc na 100 % jest dobry, wymieniłem wszystkie świece żarowe, a błędy dalej wyskakują.
Na VAG wyskakuje błąd EGR i błą świec 4 i 5.
Auto jeżdzi normalnie, dobrze przyspiesza itd.....żadnych objawów podczas jazdy.
Proszę o pomoc co z tym zrobić.
Pozdrawiam
Marcin
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-10-24, 16:27 ]
Witam
Mam następujący problem, nadal wyskakuje mi błąd EGR na i świec na VAG-COMie, oraz migające świce żarowe.
Takie objawy miałem przed czyszczeniem EGR i wymianie wszystkich świec żarowych.
Teraz jestem po czyszczeniu EGR, EGR po sprawdzeniu więc na 100 % jest dobry, wymieniłem wszystkie świece żarowe, a błędy dalej wyskakują.
Na VAG wyskakuje błąd EGR i błą świec 4 i 5.
Auto jeżdzi normalnie, dobrze przyspiesza itd.....żadnych objawów podczas jazdy.
Proszę o pomoc co z tym zrobić.
Pozdrawiam
Marcin