[ BPP 2.7 179 KM] Jak poprawić dźwięk z wydechu?
- Pawliko
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: RWD
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
[ BPP 2.7 179 KM] Jak poprawić dźwięk z wydechu?
Witam serdecznie. Widziałem na YT filmiki przerobionych wydechów w 4.2 TDI, bodajże nie było katów i tylnych puszek, brzmi to świetnie. Czy kombinował ktoś z wydechem w 2.7 żeby wyciągnąć trochę ładnego brzmienia? Wiem, że to nie V8 tylko V6, ale mimo wszystko coś tam powinno zagadać 

https://www.youtube.com/watch?v=8RStsx06BrQ
Nie warte tych pieniędzy, ale zmiana zdecydowana z możliwością modulacji
Nie warte tych pieniędzy, ale zmiana zdecydowana z możliwością modulacji

- Pawliko
- Forum Audi A6 / A7
Auto w powietrzu bo usuwamy DPFa, więc temat wraca, mogą być przykłady z 3.0 TDI. Nie mam zamiaru wykładać hajsu na żadne dedykowane Millteki itp bo nie wiem ile tym autem będę jeździł.
Czy ktoś robił w ten sposób, żeby np. pozbyć się puszek końcowych? Jakieś filmiki, zdjęcia, opisy, cokolwiek? Może inny patent? Szukałem filmików na YT i niektóre chodzą tak grubo, że... muszę to mieć :D
Czy ktoś robił w ten sposób, żeby np. pozbyć się puszek końcowych? Jakieś filmiki, zdjęcia, opisy, cokolwiek? Może inny patent? Szukałem filmików na YT i niektóre chodzą tak grubo, że... muszę to mieć :D
Glebokombi 2.7 TDI+
- Robert74
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
Kolega chyba już nie jest zainteresowany tematem tak że chyba na razie wstrzymamy się od wpisów..Apophis pisze:Nie dyskryminacja ale fakt. Też z 8 lat tylko sprzętami rolniczymi pomykałem radosnie![]()
Doradzić jak napisałem-zamówienie u kogoś(w firmie) zajmującej się wydechami. Lub kupno juz takiego(rzadkość)
- Pawliko
- Forum Audi A6 / A7
Jestem zainteresowany, nie spodziewałem się takiego ruchu, bo tutaj zwykle niewiele osób jest chętnych do pomocy 
Tak jak mówię, ładowanie tysięcy w wydech nie wchodzi w grę, wolę za te pieniądze zrobić coś innego. Pytam czy jest jakiś budżetowy sposób żeby coś poprawić, może np. usunięcie końcowych daje efekt na plus. Jeżeli nie, to odpuszczam temat, to tylko TDI, C63 AMG to ja z tego nie zrobię

Tak jak mówię, ładowanie tysięcy w wydech nie wchodzi w grę, wolę za te pieniądze zrobić coś innego. Pytam czy jest jakiś budżetowy sposób żeby coś poprawić, może np. usunięcie końcowych daje efekt na plus. Jeżeli nie, to odpuszczam temat, to tylko TDI, C63 AMG to ja z tego nie zrobię
Glebokombi 2.7 TDI+
wydech
Witam !
Moze kogos zainteresuje cos takiego , same czesci mozna 420 Euro ...........
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und ... 135536421/
Moze kogos zainteresuje cos takiego , same czesci mozna 420 Euro ...........
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und ... 135536421/