Tylko do 3k Ci się wkręca? Może wyłącz ASR stary
[ BRE 2.0 140 KM] Chiptuning 2.0TDI
-
MikeeNHa
Witam wszystkich ja tez jestem posiadaczem 2.0 tdi z 2008 r. i wlasnie mam podobny problem jak kolega , chodzi mianowicie o ten 1 bieg ze przy ruszaniu samochod jest poprostu slaby , dodam jeszcze ze to jest moj pierwszy samochod ktory jest zasilany dieslem , dodatkowo nie wiem czy to jest normalne ze predkosc max jest w granicach 220 km , jezeli tak to prosze o jakas wiadomosc ile wasze A6 pojada na max , pozdrawiam
-
saintdf
220 km/h? To się ciesz.Moj BRE ma w papierach V max. 205 i żyję.Z resztą po co Ci więcej?Paliwo dla Ciebie nadal jest tanie?
Jeśli chodzi o pierwszy bieg.Czego Wy oczekujecie?To auto waży swoje i ma 140 koni!Wymiana turbiny na BRD na nic się zda jak chcecie szybciej przyspieszać na pierwszym biegu i wolnych obrotach.Moja BRD wstaje od 1800 obr/min i mi to wystarcza.Chip u mnie na 173 kucyki jest w pełni satysfakcjonujący lecz pamiętajcie,że nie samymi kucykami autko ożyje.Moment obrotowy panowie jest ważny.
-
karolsieradz
- Forum Audi A6 / A7

Chip tuning
Panowie chce dorzucić sobie koników...posiadam 140km....przy 2.0 tdi mam ofertę na 170 km....proszę o opinie tych którzy maja to za sobą...czy warto??jakie jest wasze zdanie na ten temat pozdrawiam 
-
karolsieradz
- Forum Audi A6 / A7