Koledzy piszę do was bo naprawdę przekopałem cały internet i nie mogę znaleśc odpowiedzi na moję pytanie

jestem tego samego zdania kto nie mial audi z tym silnikiem moze tylko pogadac ,ja 3 rok jezdze i nie mam zadnego problemu oczywiscie o auto trzeba dbac a ludzie na temat kazdego auta cos pisza jakby sluchac ich to nie ma auta godnego poleceniaPacific tdi pisze:Jak bym wierzył w to co piszą w internecie to chyba nawet rowerem bym nie jeździł.
To jest porządny silnik tylko trzeba kupić auto z rozsądnym i w miare możliwości udokumentowanym przebiegiem. Ja jestem zadowolony, a mój sąsiad to już ze 4 lata takim pomyka. A niedługo stuknie mi 250tys. Trzeba też troszkę zadbać o autko.
Różnica w przyśpieszeniu do 100km/h pomiędzy A4 i A6 to 0,6 sekundy... czy to tak wiele żeby ten silnik był super w a4 a do niczego w A6?mxzibi pisze:Moze w audi A4 motor 2.0 140 ps jest wystarczający ale do A6 zdecydowanie za mały
Roberto777 pisze:Ogólnie dbam o auto ale człowiek jest głupi bo naczyta się tych opini w internecie i miesza to wszystko w głowiei powiedzcie ile trzeba dac za zdrowe i dobre a6
Pytam żebym nie przepłacił hehe