Witam
Interesuje mnie czy ten zawór po podaniu zasilania ma sie tylko otwierać czy też jak na tym filmiku tak ,,terkotać'' ja dmuchniemy w niego.
Mój po wymontowaniu z auta jest w pozycji zamknięty.Po podaniu zasilania otwiera sie i puszcza powietrze jeśli w niego dmuchniemy.Ale nie terkocze tak jak ten na filmiku.
dziękuje
Zawór elektromagnetyczny zbiornika węgla aktywnego N80
-
- Forum Audi A6 / A7
Zawór elektromagnetyczny zbiornika węgla aktywnego N80
Spalanie LPG 11,38/100km 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
ok dzieki za odzew
[ Dodano: 2015-10-27, 19:53 ]
Witam
Wracając do tematu słabego palenia auta rano szczególnie po zimnej nocy .W moim wypadku był winny zawór N 80 .Stary po podaniu zasilania puszczał powietrze jak dmuchnąłem w niego, wag - brak błędów ...Ale nie miałem porównania .Zakupiłem drugi używany za 15 zł
Podłączyłem do zasilania (obojętnie do którego pina podamy plus i masę on zadziała .Nic się nie spali ).Dopiero mogłem stwierdzić ze ten mój stary puszczał powietrze ale słabo ...Zamontowałem nowy używany
i 2 tydzień autko rano zapala za pierwszym strzałem 
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
[ Dodano: 2015-10-27, 19:53 ]
Witam
Wracając do tematu słabego palenia auta rano szczególnie po zimnej nocy .W moim wypadku był winny zawór N 80 .Stary po podaniu zasilania puszczał powietrze jak dmuchnąłem w niego, wag - brak błędów ...Ale nie miałem porównania .Zakupiłem drugi używany za 15 zł

Spalanie LPG 11,38/100km