[A6 C5] Wysokie Spalaniw 2.8
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
[A6 C5] Wysokie Spalaniw 2.8
Witam w ostatnim czasie zauważyłem wysokie spalanie w mojej audi .
Po miesięcznej przerwie od a6-tki odebrałem ja od blacharza i zaniepokoiło mnie jej apetyt na benzynę ( nie wiem czy coś trzeba ostawić )
teraz na obuwiu letnim 255/35/19 pali około 20 l i to mnie niepokoi (śmigam bez klimy[bo i tak dużo pali )
Po miesięcznej przerwie od a6-tki odebrałem ja od blacharza i zaniepokoiło mnie jej apetyt na benzynę ( nie wiem czy coś trzeba ostawić )
teraz na obuwiu letnim 255/35/19 pali około 20 l i to mnie niepokoi (śmigam bez klimy[bo i tak dużo pali )
Modzenie Audi w Trakcie :D
-
- Forum Audi A6 / A7
tak miałem wypadek (prawa strona uszkodzona , misa olejowa pęknięta , a tak to bez większych ingerencji w silnik ) i tak właśnie się zastanawiam czy to przez ten dzwon czy przez coś innegowilliam pisze:no to faktycznie sporo a miałeś jakis wypadek moze zostalo cos uszkodzone oczywiscie to kwestia brana jesli miales jakas stluczke
pancurski,
Spalanie trasa 10-12
Miasto 13-15
-
- Forum Audi A6 / A7
Załatwiłem vaga i teraz pozostaje gdzie mam dokładnie wejść co sprawdzić jakie wartości powinny być żeby było ok ?
Bo wiem jak sie błędy kasuje ale za bardzo nie wiem co dalej ( na pewno tego sam nie będę robił ) ale tez muszę wiedzieć bo kolega tez na tym się za bardzo nie zna na tym
Bo wiem jak sie błędy kasuje ale za bardzo nie wiem co dalej ( na pewno tego sam nie będę robił ) ale tez muszę wiedzieć bo kolega tez na tym się za bardzo nie zna na tym

- A6 Forum - fassi1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
a6-c5-24-28-30-42-zbior-wiedzy-na-temat ... t24124.htmD4vid pisze:Załatwiłem vaga i teraz pozostaje gdzie mam dokładnie wejść co sprawdzić jakie wartości powinny być żeby było ok ?