Witam!
Nie wiem czy to dobry dział ale lepszego nie znalazłem, jeśli zły to proszę o przeniesienie.
Musze wymienić tłumik środkowy i mam kilka pytań:
Ponieważ oryginalne są bardzo drogie to chciałbym kupić zamiennik, lecz nie widzę zamienników środkowych do A6 C5.
Na niektórych aukcjach widzę, że na liście kompatybilności tłumików do Passatów B5 są audi A6 C5.
Będzie pasował np. tłumik firmy Asmet (podobno dobre tłumiki robią) dla Passata B5?
Według katalogów w tym audi powinien być 4b0 253 409 a jest 4b0 253 411, czemu?
Wg. mnie powinien pasować ten:
http://www.asmet.pl/asmet2007/katalog/V ... 25,9014u,1
Ale mogę się mylić, dlatego pytam.
Z góry dzięki za odp.
[A6 C5] [1.8 125km] Wymiana tłumika środkowego
Re: [1.8 125km] Wymiana tłumika środkowego
Szczerze, to na Twoim miejscu poszukałbym orygilanego ale używanego. Są w 100% lepsze od jakiegokolwiek zamienika. a koszt na pewno mniejszy niż własnie ten nowy zamiennikKaven pisze:Witam!
Nie wiem czy to dobry dział ale lepszego nie znalazłem, jeśli zły to proszę o przeniesienie.
Musze wymienić tłumik środkowy i mam kilka pytań:
Ponieważ oryginalne są bardzo drogie to chciałbym kupić zamiennik, lecz nie widzę zamienników środkowych do A6 C5.
Na niektórych aukcjach widzę, że na liście kompatybilności tłumików do Passatów B5 są audi A6 C5.
Będzie pasował np. tłumik firmy Asmet (podobno dobre tłumiki robią) dla Passata B5?
Według katalogów w tym audi powinien być 4b0 253 409 a jest 4b0 253 411, czemu?
Wg. mnie powinien pasować ten:
http://www.asmet.pl/asmet2007/katalog/V ... 25,9014u,1
Ale mogę się mylić, dlatego pytam.
Z góry dzięki za odp.
Nie jestem zwolennikiem używanych tłumików. Ktoś ujeżdżał, potem poleżał gdzieś na szrocie czy w wilgotnym garażu. Puknę to się cały rudy środek wysypie. To jest 12lat...
Wiem, że zamiennik to nie to samo ale oryginalny kosztuje grubo ponad 1k w ASO.
Wiem, że zamiennik to nie to samo ale oryginalny kosztuje grubo ponad 1k w ASO.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2011, 16:42 przez Kaven, łącznie zmieniany 3 razy.