[ AGA 2.4 165 KM] Wiskoza do reklamacji czy tak ma być
[ AGA 2.4 165 KM] Wiskoza do reklamacji czy tak ma być
Jakiś tydzieĂą temu przegrzewał mi sie silnik bo doszedłem do wniosku że wiskoza nie chodziła tak jak powinna objaw - przy nagrzanym do 110 stopni bez problemu mogłem ręką ją zatrzymać, po wymianie super chodzi tylko ... nowy zamiennik i uszkodzony czy tak ma być, bo jak zimny chodiz lux nie słychać, a jak tylko chwile pojeżdze pare minut jak złapie 90 to zaczyna chodzić jak czołg, jak stare sprintery, nie słychać pracy silnika, ani nic tylko jedno wielkie buuuuuu im wiecej gazu, nawet pojeżdze an trasie czy cos to póki nie postoi samochód i póki znowu nie osiagnie 90 stopni to jest ok, a tylko chwile na 90 i zaczyna sie, że wszyscy do okoła się oglądają za mną co sie dzieje
- FOSS
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Mogłeś kupić uszkodzone wisko... ja ostatnio wymieniałem u kolegi w S8 i pierwsze, "budżetowe" Meyle zapinało się na sztywno już na zimno... wymieniłem w hurtowni na "lepsze bo droższe" BAHR Hella i teraz chodzi dobrze... po 3 tygodniach uznano moją reklamację.
Tylko ja z tą hurtownią współpracuję już dłuższy czas więc nie miałem wielkiego problemu z reklamacją a dopłaty do droższego dokonam dopiero teraz kiedy reklamacja została już uznana.
Problem wisco to także sposób jego magazynowania oraz montażu... nie wszyscy rozumieją, że wisco magazynuje się w określonej pozycji tak samo jak nie wszyscy rozumieją że wisco uruchomione bezpośrednio po montażu może nie pracować prawidłowo.
Tylko ja z tą hurtownią współpracuję już dłuższy czas więc nie miałem wielkiego problemu z reklamacją a dopłaty do droższego dokonam dopiero teraz kiedy reklamacja została już uznana.
Problem wisco to także sposób jego magazynowania oraz montażu... nie wszyscy rozumieją, że wisco magazynuje się w określonej pozycji tak samo jak nie wszyscy rozumieją że wisco uruchomione bezpośrednio po montażu może nie pracować prawidłowo.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7