witam.
Mam ostatnio problem ze swoim audi a6 c5 2.4
problem polega na tym jak w temacie gaśnie jak odpalam na rozgrzanym silniku na benzynie przy dodaniu lekko gazy utrzyma obroty i nie gaśnie ale jeśli nie dodam gazy to zgaśnie za każdym razem.
i ostatnio doszło do tego że szarpie na wolnych obrotach na benzynie jak i na gazie. i dodam tez że na zimnym silniku jak odpalam i ruszam na benzynie nie chce jechać wg i strzela coś.
w aucie została wymieniona przepustnica, kable bosch i świece bosch 4 biegunowe , cewka została sprawdzona jest dobra
pomóżcie bo w mojej okolicy żaden mechanik nie wie o co chodzi
jeśli można prosić to można też pisać na fiksiu15@wp.pl
czekam na pomoc
szarpie obrotami, gaśnie na ciepłym silniku przy odpalaniu
Ale przy wyłączonym gazie jak jeżdżę na benzynie to ten sam problem a świece takie a nie o ne bo na innych była lipa doradzili mi takie że będą dobre miałem je na początku i ładnie auto chodziło.
A jak ma wyglądać ezektor mam go czystego miby ale nie wiem jak ma on działać i wąż do odmy popekany ale niby uszczelniony wczoraj zobaczyłem i go uszczelnilem ale nic wymienię na nowy zobaczę co będzie się działo bo pisaliście też że to może być to
A jak ma wyglądać ezektor mam go czystego miby ale nie wiem jak ma on działać i wąż do odmy popekany ale niby uszczelniony wczoraj zobaczyłem i go uszczelnilem ale nic wymienię na nowy zobaczę co będzie się działo bo pisaliście też że to może być to