Swiece Denso do 4.2 ARS
Swiece Denso do 4.2 ARS
Witam
Nosze sie z zamiarem wymiany swiec poniewaz autko zaczelo dziwnie jezdzic szczegolnie na gazie.Znajomy gazownik po sprawdzeniu instalki lpg podejzewa swiece tym bardziej ze mam 4 elektrodowe NGK czego ponoc nie lubi gaz.Poczytalem troche i ludzie polecaja Denso.Dobra cena i jakosc.I teraz pytanie czy wybrac drozsze IK20 (35zl) czy moze tansze K20TT (16zl) Jest sens przeplacac? Posiada ktos takowe ?
Nosze sie z zamiarem wymiany swiec poniewaz autko zaczelo dziwnie jezdzic szczegolnie na gazie.Znajomy gazownik po sprawdzeniu instalki lpg podejzewa swiece tym bardziej ze mam 4 elektrodowe NGK czego ponoc nie lubi gaz.Poczytalem troche i ludzie polecaja Denso.Dobra cena i jakosc.I teraz pytanie czy wybrac drozsze IK20 (35zl) czy moze tansze K20TT (16zl) Jest sens przeplacac? Posiada ktos takowe ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
W lutym 2015 kupiłem dedykowane przez NGK 4-ro elektrodowe świece. W marcu zagazowałem i efekt był taki ze na lpg przy mocnym wciśnięciu przy wysokich biegach potrafił szarpać. Wrzuciłem te tańsze Denso K20 TT w kwietniu i od tego czasu latam i nie ma z niczym problemow.
NIe wiem czy świece pomogły czy zapudrowały padającą cewkę. W każdym razie problemów nie mam.
NIe wiem czy świece pomogły czy zapudrowały padającą cewkę. W każdym razie problemów nie mam.