Witam! Panowie mam pytanie odnośnie przepływomierza . Na biegu jałowym pokazuje mi wskazania okołl 3,8 g/s jednak gdy depnę mu na maxa to wskazania ida max do 70-80, z tego co czytałem to powinno być około 80 procent mocy. dodam że badałem to zjawisko na postoju i ani razu nie przekroczyło tej wartości tj 80 g/s. Wszystkiego już próbuje bo moja pszczółka nie ma kopa z miejsca i może to jest przyczyną.
[ Dodano: 2013-08-09, 15:39 ]
Zrobiłem logi grupy 3 moze ktoś to ocenić??? widzę że dochodzi do 103 g/s czy to sa dobre wskazania???
link do logów Grupy: 003 - http://vaglog.rtnet.pl/maciejpilat_137985.html
[ ARJ 2.4 165 KM] przepływomierz wskazania
No właśnie filtr niby czyściutki nie dawno go w sumie wymieniałem, chciałem mieć jakieś porównanie odnośnie ilości zasysanego powietrza ale nie mogę nic znaleźć a nie chcę kupować nowej przepływki gdyż może ta jest sprawna.
No nic pogłowie się jeszcze trochę i poszperam może znajdę wskazania dla mojego silnika.
No nic pogłowie się jeszcze trochę i poszperam może znajdę wskazania dla mojego silnika.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
032 to będą korekty o mapy fabrycznej i raczej niewiele powiedzą w tym temacie -ja np. mam dziwna słabosć miedzy 1500-2000obr/min i szukammackolja pisze:czyli co przepływka do wymiany skoro za wysokie wskazania??? logi 032 zrobie w poniedziałek jutro nie mam jak, dolot sprawdzałem ale jeszcze raz przejże dla pewności