[ INNY] [1.8T AWT] Prosba o identyfikacje kodu czesci silnik
- Oofol
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
[ INNY] [1.8T AWT] Prosba o identyfikacje kodu czesci silnik
Witam,
bardzo chcial bym wymienic odme wychodzaca z tylu pokrywy zaworow (od strony grodzi) ale u mnei jest polatana i nie ma numeru seryjnego...
Co wiecej w ETCE w silniku AWT rowniez nei moge go znalezc... (w innych silnikach jest ciut inna...)
Mogl by ktos z szanownych zczytac owy numerek dla mnei ze swojej odmy?
bardzo chcial bym wymienic odme wychodzaca z tylu pokrywy zaworow (od strony grodzi) ale u mnei jest polatana i nie ma numeru seryjnego...
Co wiecej w ETCE w silniku AWT rowniez nei moge go znalezc... (w innych silnikach jest ciut inna...)
Mogl by ktos z szanownych zczytac owy numerek dla mnei ze swojej odmy?
PM+
AVF+
ARE
AVF+
ARE
- Oofol
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
problem jest taki ze u mnie w ASo siedza same matoly. Juz nie raz przyszlo nie to co trzeba pomimo tego ze pokazalem im palcem w etce co potrzebuje...
u mnie to wyglada tak (po prawej zabandazowane opaskami plastykowymi i jakims sylikonem)
https://www.dropbox.com/s/k35wcrio0tup5 ... 121738.jpg
Nie dosc ze jest w innym miejscu to ma inny ksztalt;)
Rysunek z Etki pokazuje odme dokladnie taka jak jest w A3 - wiem bo tez wymienialem;)
Wiec nie che polegac na ASO;) Wole miec numer w garsci
u mnie to wyglada tak (po prawej zabandazowane opaskami plastykowymi i jakims sylikonem)
https://www.dropbox.com/s/k35wcrio0tup5 ... 121738.jpg
Nie dosc ze jest w innym miejscu to ma inny ksztalt;)
Rysunek z Etki pokazuje odme dokladnie taka jak jest w A3 - wiem bo tez wymienialem;)
Wiec nie che polegac na ASO;) Wole miec numer w garsci
PM+
AVF+
ARE
AVF+
ARE
- Oofol
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Ta ktora ja mam to cos co zostalo po oryginale i zwitek czegos innego;) ale widzialem oryginal i wygladal nieco inaczej niz te ze zdjecia..
Jeszcze raz sprawdzałem - u mnie prawa odnoga ma iść w dół a lewa płasko w lewo. To co pokazałeś to w zasadzie jest rysunek z A3 a nie A6 - sprawdziłem w Etce;) tam odpowietrzenie jest zupełnie inne...
U mnie ktoś miał ułaĂąską fantazję i w oplowskim kolanku zrobił dziurę i dokleił przecięty trójnik:)...
[ Dodano: 2012-05-24, 01:00 ]
Znalazłem!!
A4 AWT - i o dziwo ma ten sam symbol co ten od A3 a wygląda zupełnie inaczej...
Na zdjęciu nr 13
06B 103 221P
Jeszcze raz sprawdzałem - u mnie prawa odnoga ma iść w dół a lewa płasko w lewo. To co pokazałeś to w zasadzie jest rysunek z A3 a nie A6 - sprawdziłem w Etce;) tam odpowietrzenie jest zupełnie inne...
U mnie ktoś miał ułaĂąską fantazję i w oplowskim kolanku zrobił dziurę i dokleił przecięty trójnik:)...
[ Dodano: 2012-05-24, 01:00 ]
Znalazłem!!
A4 AWT - i o dziwo ma ten sam symbol co ten od A3 a wygląda zupełnie inaczej...
Na zdjęciu nr 13
06B 103 221P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PM+
AVF+
ARE
AVF+
ARE
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Panowie, w ETCE często rysunki i nazwy nie oddają rzeczywistości. Rysunki są wspólne dla wielu modeli a w opisie jest zróżnicowanie co do jakiego modelu. A nazwy to typowe już nazwanie podkładki tulejką a nazwa "odma" w ogóle dla 2,5 TDI nie istnieje, tylko jakiś dziwoląg 

Części samochodowe online - Motostacja pl
- Oofol
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Masz rację kolego ale dziwi mnie fakt iż numer owej odmy w A3 i C5 ma taki sam mumer...RomanS pisze:Panowie, w ETCE często rysunki i nazwy nie oddają rzeczywistości. Rysunki są wspólne dla wielu modeli a w opisie jest zróżnicowanie co do jakiego modelu. A nazwy to typowe już nazwanie podkładki tulejką a nazwa "odma" w ogóle dla 2,5 TDI nie istnieje, tylko jakiś dziwoląg
Odmę nie mniej jednak dostałem i jest zupełnie inna niż ta A3kowa;)
www.dropbox.com/s/rpn9q2p8xes27eb/IMG_2 ... 150743.jpg
PM+
AVF+
ARE
AVF+
ARE
- Bilskirnir
- Forum Audi A6 / A7
Witam,tu masz numer częśći jaki potrzebujesz 06B 103 221 P,wymieniałem to w zeszłym roku.
Stare gumy z fabryki były o wiele gorszej jakosci,te nowe z ASO są już dużo mocniejsze i zastosowany został lepszy materiał do ich produkcji.
Pozdrawiam.
Stare gumy z fabryki były o wiele gorszej jakosci,te nowe z ASO są już dużo mocniejsze i zastosowany został lepszy materiał do ich produkcji.
Pozdrawiam.
Errare humanum est,docendo discimus.Volenti nihil difficile.
Bilskirnir
Bilskirnir