Odmy (2 szt) zamówione. Komplet z ezektorem w Intercarsie kosztuje 315 zł. Wyczyszczę przepustnicę i zrobię adaptację Vagiem. Niunia będzie gotowa jutro. Dam znać jak poszło:)
[ Dodano: 2010-11-24, 08:08 ]
Jestem. Odma, przewód odpowietrzający odmę, ezektor i przy okazji filtr paliwa wymienione. Przepustnica po adaptacji. Jestem chudszy o 500 stów :-? Dziś rano niunia odpaliła 'na dotyk' :lol:
Martwi mnie jednak jedna rzecz, furkę oddałem w poniedziałek, stała sobie do wtorku na zewnątrz z tą owiniętą taśmą scotcha połamaną odmą (oczekiwanie na części). Majster wsiadł do niej we wtorek popołudniu, aby wjechać na warsztat i ....odpaliła od kopa :shock: POWINNA? Boję się, że usterka nie została usunięta :roll:
W sumie to od poniedziałku do dzisiaj rana nie używałem LPG (dziś dopiero przegoniłem ją na gazie przez 30km). Zobaczę po pracy o 15, gaszona była na LPG, jeśli usterka jest dalej obecna, to nie powinna odpalić od kopa...
Dam znać po 16.00
Pozdrawiam,
G
[ Dodano: 2010-11-24, 18:03 ]
Porażka!!! Zgasiłem na LPG i jest to samo. Ręcę i szczęka mi opada... Co mam zrobić?
[ Dodano: 2010-11-26, 07:40 ]
Przyczyna zdiagnozowana. Uszkodzony reduktor LPG - puszczał gaz krućcem od podciśnienia do kolektora ssącego. Po zdemontowaniu go (został odesłany do producenta w ramach gwarancji)i odłączeniu instalacji LPG niunia wyzdrowiała w sekundzie :lol: Pali rano od kopa :lol: :lol: :lol: Krisker miał rację!