Cieknie mi delikatnie a w zasadzie poci się wąż z trujnika za pokrywką w moim apu 1.8tq numer trujnika to 058 121 132 A mam już kupiony. Ale mam problem z wężem co odchodzi w dół i idzie w stronę grodzi. Mam dwa prawdopodobne numery ale mogę się też mylić. Szukam też uszczelki między trojnikiem a rura metalowa od wody i trojnikiem a głowicą. Jedna jest w komplecie z trojnikiem ale nie wiem k Tora to😒 numer tego węża którego poszukuję to prawdopodobnie 8d0819371g lub 4b0819371c. Numer uszczelki k Tora też potrzebuje to 058121687 Ale nie wiem gdzie kupić bo nie ma w hurtowniach. Tylko Aso?
Potrzebuje rozkoszować numer czesci
- zarzyk
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Potrzebuje rozkoszować numer czesci
Cześć wszystkim.
Cieknie mi delikatnie a w zasadzie poci się wąż z trujnika za pokrywką w moim apu 1.8tq numer trujnika to 058 121 132 A mam już kupiony. Ale mam problem z wężem co odchodzi w dół i idzie w stronę grodzi. Mam dwa prawdopodobne numery ale mogę się też mylić. Szukam też uszczelki między trojnikiem a rura metalowa od wody i trojnikiem a głowicą. Jedna jest w komplecie z trojnikiem ale nie wiem k Tora to😒 numer tego węża którego poszukuję to prawdopodobnie 8d0819371g lub 4b0819371c. Numer uszczelki k Tora też potrzebuje to 058121687 Ale nie wiem gdzie kupić bo nie ma w hurtowniach. Tylko Aso?![Obrazek]()
Cieknie mi delikatnie a w zasadzie poci się wąż z trujnika za pokrywką w moim apu 1.8tq numer trujnika to 058 121 132 A mam już kupiony. Ale mam problem z wężem co odchodzi w dół i idzie w stronę grodzi. Mam dwa prawdopodobne numery ale mogę się też mylić. Szukam też uszczelki między trojnikiem a rura metalowa od wody i trojnikiem a głowicą. Jedna jest w komplecie z trojnikiem ale nie wiem k Tora to😒 numer tego węża którego poszukuję to prawdopodobnie 8d0819371g lub 4b0819371c. Numer uszczelki k Tora też potrzebuje to 058121687 Ale nie wiem gdzie kupić bo nie ma w hurtowniach. Tylko Aso?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie bój się eksperymentów. Amatorzy zbudowali Arkę Noego a fachowcy Tytanic-a
- zarzyk
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Nie man teraz numeru vin przy sobie ale jakos tak na chlopski rozum jak patrze od przodu auta to krucce mam po prawo. Wychodzi od gory waz miedzy chlodnica a rura ta metalowa. Zdjecie z etki jest jak by patrzec na chlodnice od strony kabiny tak?
- zarzyk
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
już się tłumaczę. Po prostu cieknie mi wąż jak już się dowiedziałęm zasilania chłodnicy. poszperałem trochę w etce ale nie mam cen bo coś mi nie poszło z instalacją (mniejsza o to) znalazłem wszystko co potrzebowałem poza numerem tego węża do zasilania nagrzewnicy. patrzyłem w etce i są podobne rysunki tyle, że nie wiedziałem, że jeden jest do anglika. Teraz tak myślę, że można było się domyśleć po obrazkach. no ale. moja wina. oringi spoko jeden jest w trójniku ale to ten od strony głowicy a drugi musze zamówić. rure zasilającą nagrzewnice swoją drogą też zamówię.