Witam!
Potrzebuje pomocy w znalezieniu kompletnego napinacz łańcucha rozrządu. Interesuje mnie tylko orginał. Znalazłem coś takiego na allegro[ http://allegro.pl/napinacz-lancucha-roz ... 93329.html ] tylko teraz pytanie czy to orginał ? a nie podróbka tylko że sprzedawca pisze że orginał ? Przepatrzyłem forum ale wszystkie posty są stare z przed 3 lat a od tamtego czasu napewno się zmieniło. Może ktoś nie dawno wymieniał owy napinacz.
Dzięki za Pomoc
Pozdrawiam
Łukasz
[A6 C5 1.8T Quattro AWT] NAPINACZ ŁAŃCUCHA ROZRZĄDU
Kupiłem już ten zestaw może i jest Chinski ale teraz raczej większość rzeczy jest tam robiona.
W zestaw wchodzi napinacz ,łańcuch firmy SWAG uszczelka firmy Victor Reinz no i odrazu uszczelka od pokrywy zaworów wymienie Firmy Febi. Zobaczymy ile to pochodzi a poniżej daje filmik odnośnie własnie wymiany chodzi jak diesel i to mnie bardzo denerwuje.
Pozdrawiam
Łukasz
W zestaw wchodzi napinacz ,łańcuch firmy SWAG uszczelka firmy Victor Reinz no i odrazu uszczelka od pokrywy zaworów wymienie Firmy Febi. Zobaczymy ile to pochodzi a poniżej daje filmik odnośnie własnie wymiany chodzi jak diesel i to mnie bardzo denerwuje.
Pozdrawiam
Łukasz
-
- Forum Audi A6 / A7
napinacz
witam nie czytalem postu bp nie mialem czasu ale odpisze . kupilem jeden napinacz na alegro za 450 zl wraz z lancuchem rozpadl sie po 2 tys km lezy w garazu teraz kupilem autologa w inter carsie koszt 700 zl i jezdzi jak powinno pluje sobie w brode ze nie kupilem odrazu tylko syf z alegro bo byl tanszy ahhhh . wiec kolego albo na szrot i kup orginal ktory dziala lub idz do sklepu i kup zamiennik ktory dziala bo na takim mozna sie przejechac pozdrawiam.