[ AGA 2.4 165 KM] Małe obroty na ssaniu?
[ AGA 2.4 165 KM] Małe obroty na ssaniu?
witam.kooledzy mam pytanko odnoscie obrotów na ssaniu,u mnie jak odpale to jest coś koło 1100 obrotów i tak sie zastanawiam czy to nie jest za mało?u was jak jest z tymi obrotami?pozdrawiam
Re: Małe obroty na ssaniu?
wszystko jest oktkamicki5 pisze:witam.kooledzy mam pytanko odnoscie obrotów na ssaniu,u mnie jak odpale to jest coś koło 1100 obrotów i tak sie zastanawiam czy to nie jest za mało?u was jak jest z tymi obrotami?pozdrawiam

dzieki wielkie,pozdrawiam
[ Dodano: 2012-12-15, 15:04 ]
kolego daniel..a moge jeszcze zapytać ile mniej więcej ci paliło Twoje 2.4 ? dzisiaj po wcześniejszym zatankowaniu do pełna akurat przejezdzając koło mojej stacji w której tankuje zawsze patrze na zegary i widze że mam 97km przejechane to podjechałem znowu zatankować do pełna i weszło 9.5l. mysle że to chyba dobrze jak na ten silnik co? i to taka jazda wokól komina bardziej na nie dogrzanym silniku przeważnie

[ Dodano: 2012-12-15, 15:04 ]
kolego daniel..a moge jeszcze zapytać ile mniej więcej ci paliło Twoje 2.4 ? dzisiaj po wcześniejszym zatankowaniu do pełna akurat przejezdzając koło mojej stacji w której tankuje zawsze patrze na zegary i widze że mam 97km przejechane to podjechałem znowu zatankować do pełna i weszło 9.5l. mysle że to chyba dobrze jak na ten silnik co? i to taka jazda wokól komina bardziej na nie dogrzanym silniku przeważnie