[ ALF 2.4 165 KM] [A6 C5] Jakis Ciekawy / Dedykowany wydech
[ ALF 2.4 165 KM] [A6 C5] Jakis Ciekawy / Dedykowany wydech
Jako, że w mojej niuni coś nie za ciekawie brzmi i chodzi tłumik, myślałem o założeniu jakiegoś dobrego, ładnie brzmiącego tłumika.
Szukałem na forum i nie tylko, ale nie za bardzo mogę znaleźć coś pasującego pod 2.4
I tu moje pytanie - czy macie może jakieś pojęcie / przykłady takich stonowanych, może lekko basowych wydechów, które nie zrobią nie wiadomo jakiego hałasu, ale dadzą o sobie znać?
Pozdrawiam, Tycjan.
Szukałem na forum i nie tylko, ale nie za bardzo mogę znaleźć coś pasującego pod 2.4
I tu moje pytanie - czy macie może jakieś pojęcie / przykłady takich stonowanych, może lekko basowych wydechów, które nie zrobią nie wiadomo jakiego hałasu, ale dadzą o sobie znać?
Pozdrawiam, Tycjan.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2012, 01:51 przez Bentouch, łącznie zmieniany 3 razy.
2.4 V6 Tiptronic <3
Wiadomo, ale dźwięk piękny. A czy dużo przerabiania by było, że zamontować jakiegoś takiego ultera?
Druga sprawa, muszę sprawdzić te łączniki elastyczne na wydechu, bo w okolicach przednich drzwi mam jakiś taki stuk w tłumiku.
Poczekamy zobaczymy co jeszcze tu podeślą
Dzięki za udzielanie się btw.
Druga sprawa, muszę sprawdzić te łączniki elastyczne na wydechu, bo w okolicach przednich drzwi mam jakiś taki stuk w tłumiku.
Poczekamy zobaczymy co jeszcze tu podeślą

Dzięki za udzielanie się btw.
2.4 V6 Tiptronic <3
Nie ma to jak przelotowe tłumiki :P
a tu a akcji
to tylko diesel
!
fak nie mam konta nagram od nowa na nowym
a tu a akcji
to tylko diesel

fak nie mam konta nagram od nowa na nowym

Ostatnio zmieniony 15 lut 2013, 23:59 przez dankan, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR ASB
TURBO GTB 2562
315PS 655NM
TURBO GTB 2562
315PS 655NM