jakieś złe doświadczenia?qwerty01 pisze:Średnio polecam barracudy 115.
ja mam w dwóch autach pierwsze mają 5,6 lat przelot ze 150 200 tys i chodzą ok na starym sterowniku sirocco bez żadnych korekt w audi 100 c4 2.8
jakieś złe doświadczenia?qwerty01 pisze:Średnio polecam barracudy 115.
Jak chcesz wybulić to załóż keihiny i będziesz miał spokój na zawsze. Nie ma lepszych wtrysków.a6maniak pisze:dzieki za propozycję ale chyba wolę już wybulic i jakiś czas nie mysleć. własnie gazownik twierdzi ze pare lat temu to hany to były najlepsze wtryskiwacze ale cos sie zmieniło z ich jakoscia. ale zeby mieć własnie obiektywną opinię podjade chyba gdzieś jeszcze
U siebie mam ustawione przełączanie na 25*C. Na OMVL działało bezproblemowo. Na Barracudach obroty spadały do 200-300 rpm. Zmiana +/-5% powodowało, że silnik gasł. Musiałem włączyć rozgrzewanie do 60 sek, czas przełączania na 10 sekund (wtedy nie gaśnie). Na OMVL rozgrzewanie 10 sek i przełączanie 3 sekundy.maly81 pisze:jakieś złe doświadczenia?qwerty01 pisze:Średnio polecam barracudy 115.
ja mam w dwóch autach pierwsze mają 5,6 lat przelot ze 150 200 tys i chodzą ok na starym sterowniku sirocco bez żadnych korekt w audi 100 c4 2.8