witam zmienilem swiece kable i troszeczke lepiej ale dalej faluje i trzesie buda juz niewiem o co jej chodzi
[ Dodano: 2011-06-30, 23:02 ]
witam na nastepny tydzien zabieram sie ostro za moja niunie rozbieram korektor sacy bo slyszalem ze peka i jak sie rozgrzeje to tez sie tak dzieje przy okazji wymiana wezykow podcisnienia i czyszczenie odmy mam nadzieje ze to bedzie to
[ Dodano: 2011-07-06, 19:08 ]
witam nie mam juz sil do niej niewiem o co jej chodzi wymienilem katy bo byl padniety jeden wezyki podcisnienia mialem peknieta odme naprawilem i niemam juz pomyslu dalej delikatnie faluje ale najbardziej to ze gasnie to jest masakra pomocy
[ Dodano: 2011-07-07, 17:51 ]
witam mam pytanie jak auto jest odpalone na gazie to w zbiorniku cos syczy i wzialem odkrecilem korek i zaczela delikatnie falowac a potem zgasla o co tu chodzi chyba tak nie powinno byc bo jak na gazie to dlaczego zafalowala moze cos jest nie tak bo mam problem ze faluje i zgasnie jak dojezdzam do krzyzowki prosze o pomoc
[ Dodano: 2011-07-14, 22:08 ]
juz mam jedna przyczyne ze gasla mialem zepsuty jakis bajer do odpowietrzania zbiornika paliwa wreszcie 1 problem z glowy ale jeszcze faluje i niewiem jakie powinny byc obroty na jalowym ja mam 720 740 niewiem czy sa prawidlowe

pozdrawiam