niestety 2.8 po lifcie już nie znajdzieszPatryś pisze:Jak bym brał audi to tez a6 i tez 2.8 wiec w silniku to tam chyba dużo nie pozmieniali a może się mylę.
a 2.4 został ostro zmieniony
O dzieki za oświecenie bo nie wiedziałem o tym ze po lifcie brak 2.8 szukalem nowszych jak moja ale ciezko było a mi chodzilo o naped quattro silnik 2.8 sedan koniecznie czarny w manualu i w stanie takim jakim powinien byc pojazd 12 letni. Warto to zmienic na vectre c 2.2 150 koni 2003 rok? oczywiscie musial bym dolozyc kase do oplagoly191 pisze:niestety 2.8 po lifcie już nie znajdzieszPatryś pisze:Jak bym brał audi to tez a6 i tez 2.8 wiec w silniku to tam chyba dużo nie pozmieniali a może się mylę.
Patryś pisze:O dzieki za oświecenie bo nie wiedziałem o tym ze po lifcie brak 2.8 szukalem nowszych jak moja ale ciezko było a mi chodzilo o naped quattro silnik 2.8 sedan koniecznie czarny w manualu i w stanie takim jakim powinien byc pojazd 12 letni. Warto to zmienic na vectre c 2.2 150 koni 2003 rok? oczywiscie musial bym dolozyc kase do oplagoly191 pisze:niestety 2.8 po lifcie już nie znajdzieszPatryś pisze:Jak bym brał audi to tez a6 i tez 2.8 wiec w silniku to tam chyba dużo nie pozmieniali a może się mylę.
mądrze chłop gada, polać mu <brawo2>stasiuszef pisze:Nie wiem jak można wogóle Opla porównywać z Audi.Dam wam proste porównanie. Moje Audi z 98 roku jest warte gdzieś 22-23 tys.W tej cenie można kupić Lagunę na fool wypasie w dieslu z 2004-5 roku, tak samo jakąś Megankę, albo jakiegoś Opla.Powiedzcie dlaczego są takie różnice w cenie??Czemu inne marki są takie tanie, a Audi trzymie cenę???Odpowiedź nasuwa się sama. Audi- przewaga dzięki technice!!
Jak widzę te plastikowe Renówki, Ople, Fiaty to się słabo robi.Jeżeli dla was rocznik jest problemem (a sądzę że to jedyny argument)To kupcie sobie Fiata Panda i będziecie mięli młode i plastikowe auto.Myślę że jeżeli wasze teraźniejsze auto było by z 2003 roku to nawet byście nie pomyśleli o zmianach.
stasiuszef pisze:Nie wiem jak można wogóle Opla porównywać z Audi.Dam wam proste porównanie. Moje Audi z 98 roku jest warte gdzieś 22-23 tys.W tej cenie można kupić Lagunę na fool wypasie w dieslu z 2004-5 roku, tak samo jakąś Megankę, albo jakiegoś Opla.Powiedzcie dlaczego są takie różnice w cenie??Czemu inne marki są takie tanie, a Audi trzymie cenę???Odpowiedź nasuwa się sama. Audi- przewaga dzięki technice!!
Jak widzę te plastikowe Renówki, Ople, Fiaty to się słabo robi.Jeżeli dla was rocznik jest problemem (a sądzę że to jedyny argument)To kupcie sobie Fiata Panda i będziecie mięli młode i plastikowe auto.Myślę że jeżeli wasze teraźniejsze auto było by z 2003 roku to nawet byście nie pomyśleli o zmianach.Pozdro
widziałem filmik dawno temu, ale wrażenie zawsze robi :-Pyogibear1 pisze:goly cos dla ciebie hhehehe
Dokładnie gdyby moja a6 była z 2003 roku to bym olał całkowicie temat niestety jest z 98 roku stare auto i tyle.goly191 pisze:mądrze chłop gada, polać mu <brawo2>stasiuszef pisze:Nie wiem jak można wogóle Opla porównywać z Audi.Dam wam proste porównanie. Moje Audi z 98 roku jest warte gdzieś 22-23 tys.W tej cenie można kupić Lagunę na fool wypasie w dieslu z 2004-5 roku, tak samo jakąś Megankę, albo jakiegoś Opla.Powiedzcie dlaczego są takie różnice w cenie??Czemu inne marki są takie tanie, a Audi trzymie cenę???Odpowiedź nasuwa się sama. Audi- przewaga dzięki technice!!
Jak widzę te plastikowe Renówki, Ople, Fiaty to się słabo robi.Jeżeli dla was rocznik jest problemem (a sądzę że to jedyny argument)To kupcie sobie Fiata Panda i będziecie mięli młode i plastikowe auto.Myślę że jeżeli wasze teraźniejsze auto było by z 2003 roku to nawet byście nie pomyśleli o zmianach.
też mnie dziwiły posty, że ktoś chciał zmieniać A6 na młodszego opla, ale nie komentowałem tego i nadal to pozostawię