brak mocy przyspieszenie do setki w 20s
Panowie odkręciłem sode lamda przed katalizatorem i tak sie przejechałem i autko miało od razu werwe do jazdy wiec wiadomo katalizator na 100% zapchany. jak teraz z tym se poradzić wyciąć go i wstawić strumienice ale tam są dwie sody wiec druga bedzie wywalać błąd trzeba ja ominąć ma ktoś pomysł proszę o porady poz
- zbig_wwl
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Jeżeli otwór po wykręconej sondzie tak poprawia pozbywanie się spalin, to faktycznie musi być katalizator całkowicie przypchany, albo to zupełnie inna przyczyna.
Co do drugiej sondy, to możesz ją wyłączyć u jakiegoś tunera, lub kupić specjalną redukcję do drugiej sondy. Są też specjalne strumienice do układów z dwiema sondami.
Pozostaje Ci też wyjście z zakupem sprawnego kata
Co do drugiej sondy, to możesz ją wyłączyć u jakiegoś tunera, lub kupić specjalną redukcję do drugiej sondy. Są też specjalne strumienice do układów z dwiema sondami.
Pozostaje Ci też wyjście z zakupem sprawnego kata

Pozdrawiam
zbig_wwl
3.0TFSI by GREGOR10 ~450ps
ps. nie pomagam na PW
zbig_wwl
3.0TFSI by GREGOR10 ~450ps
ps. nie pomagam na PW
ten adapter to taka nakretka o zmniejszonej średnicy którą nakreca sie na sąde i wkreca za katem???
[ Dodano: 2014-08-10, 19:28 ]
http://allegro.pl/sonda-lambda-druga-so ... 28344.html
[ Dodano: 2014-08-10, 19:28 ]
http://allegro.pl/sonda-lambda-druga-so ... 28344.html
tak ze wyłączone jest kontrola trakcji ale mi sie wydaje ze powinna być różnica jak kiedyś w golfie padla miprzepływka to zrobił sie straszny muł
[ Dodano: 2014-08-20, 19:13 ]
koledzy ponawiam pytanie jak powinien zachowywac sie samochód po odłączeniu przepływki prosze o pomoc
[ Dodano: 2015-02-27, 13:29 ]
Witam wywaliłem środek z katalizatora po prostu go wydłubałem założyłem emulator kontowy na drugą sonda lambda i wszystko gra autko ładnie przyspiesza i osiąga ładną prędkość żadna kontrolka jak na razie sie nie zapaliła z autkiem nic sie nie dzieje poz jak by co proszę pisać poz.
[ Dodano: 2014-08-20, 19:13 ]
koledzy ponawiam pytanie jak powinien zachowywac sie samochód po odłączeniu przepływki prosze o pomoc
[ Dodano: 2015-02-27, 13:29 ]
Witam wywaliłem środek z katalizatora po prostu go wydłubałem założyłem emulator kontowy na drugą sonda lambda i wszystko gra autko ładnie przyspiesza i osiąga ładną prędkość żadna kontrolka jak na razie sie nie zapaliła z autkiem nic sie nie dzieje poz jak by co proszę pisać poz.