Bardzo prosze o pomoc. Mam audi a6 c5 3,0 multitronic, 2 tygodnie temu założyłem instalację gazową firmy BRC , i od tamtej pory pojawił się problem. Mianowicie jak bardzo się wlekę jest ok , jak przyspieszam mocniej powyżej 2000 obrotów jest ok, lecz jak chce przyspieszyć normalnie tak na 1500 to faluja obroty i trzęsie samochodem. Objawy te są na benzynie jak i na lpg. Byłem u gazowników 2 razy bo stwierdziłem że wina leży po ich stronie ponieważ przed założeniem instalacji było dobrze. Niestety powiedziano mi że wszystko jest dobrze od strony instalacji i szczelności( dodam że instalacja została założona przed renomowaną firmę i polecaną w Warszwie). Następnie oddałem do mechanika do czyszczenia przepustnicy i adaptacji , nic to nie pomogło. Później byłem w serwisie od skrzyń ,okazało sie że skrzynia jest w stanie idealnym i to napewno nie ona , olej wymieniałem jakieś 2000 km temu. Załamałem się totalnie, oddałem poraz kolejny do mechanika który specjalizuje się tylko w audi a6 , stała u niego 2 dni i iiii nic