Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ INNY] POMOCY. Brak odpowiedniego sterownika / komputera do

Układ napędowy i skrzynie biegów
ODPOWIEDZ
MichalekTL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ INNY] POMOCY. Brak odpowiedniego sterownika / komputera do

Post autor: MichalekTL » 14 kwie 2015, 15:38

Witam.

Drodzy koledzy/koleżanki. Muszę zaczerpnąć waszej pomocy, ponieważ nie mam pojęcia jak rozwiązać problem..

Zacznę od początku. Jestem posiadaczem Audi A6 C5 autko jest z 2000r. silnik 1.9 tdi 110 KM auto jest z automatyczną skrzynią biegów model skrzyni AG4. Jakieś 2 miesiące temu podjąłem się w warsztacie pełnej regeneracji skrzyni, podczas gdy skrzynia została zregenerowana okazało się, że jest nieodpowiedni sterownik/komputer do skrzyni znajdujący się po prawej stronie od pasażera. Bez jakich kolwiek skutków udało mi się odnaleźć jeden który okazał się niestety zły i gość ponownie wystawił go na aukcji all.. Model czy też nr. sterownika orginalnie powinien być : 01n927733ep. vin auta : wauzzz4bz1n047723 Próbowałem już wszelkich sposobów, ( żaden serwis ani nikt kogo obdzwoniłem w Polsce nie chce się podjąć takiej roboty ) przerzuciłem x-naście sterowników w tej chwili posiadam chyba jakiś od vw, doczytałem nawet, że jest możliwość wgrania ale niestety musi być sterownik stary o takich parametrach, natomiast nowy kosztuję jakieś 4 tyś. czy jest jakieś wyjście z tego głupiego rozwiązania ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja