[ TIP] Brak światła biegu wstecznego
[ TIP] Brak światła biegu wstecznego
Witam wszystkich serdecznie
Prośba moja do Was taka nie zapalają mi się światła wstecznego żarówki i bezpiecznik są dobre.Dałem do mechanika lecz ten nie potrafi zlokalizować włącznika (czujnika) biegu wstecznego czy koledzy pomogą ? gdzie go znajdę jakieś zdjęcie poglądowe poproszę.
Prośba moja do Was taka nie zapalają mi się światła wstecznego żarówki i bezpiecznik są dobre.Dałem do mechanika lecz ten nie potrafi zlokalizować włącznika (czujnika) biegu wstecznego czy koledzy pomogą ? gdzie go znajdę jakieś zdjęcie poglądowe poproszę.
-
- Forum Audi A6 / A7
Ostatnio zmieniony 21 gru 2017, 18:54 przez pgroszek73, łącznie zmieniany 2 razy.
Wydaje mi się że ten włącznik wstecznego jest sprawny ponieważ pokazuje mi w trybie włączenia Tiptronica pokazuje jaki bieg jest aktualnie włączony wtyczki sprawdzone wszystkie zarówno ta co wchodzi do skrzyni jak i ta do tego włącznika. Żarówki sprawne bezpieczniki również.
N kompie wywala mi błąd ale nie w sekcji skrzynia biegów tylko w sekcji silnika nr. taki
1119 -Sygnał rozpoznania biegu przerwa lub zwarcie do plusa i teraz nie wiem gdzie co jak szukać.
N kompie wywala mi błąd ale nie w sekcji skrzynia biegów tylko w sekcji silnika nr. taki
1119 -Sygnał rozpoznania biegu przerwa lub zwarcie do plusa i teraz nie wiem gdzie co jak szukać.
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
ale to schemat ze skrzyni 01N , tej 4 biegowej bez Tipa
jak masz okrągła wtykę od F125 to na pinie 8 kabel niebiesko-czerwony jest wyjście sygnału wstecznego
wyświetlać może ok bo za to odpowiada też płytka z elektroniką przy wybieraku no i 3 kable z F125 niezaleźnie od wyjścia na światła wstecznego
jak masz okrągła wtykę od F125 to na pinie 8 kabel niebiesko-czerwony jest wyjście sygnału wstecznego
wyświetlać może ok bo za to odpowiada też płytka z elektroniką przy wybieraku no i 3 kable z F125 niezaleźnie od wyjścia na światła wstecznego