Automat Q skrzynia w trybie awaryjnym jedzie tylko do tyłu
-
- Forum Audi A6 / A7
Automat Q skrzynia w trybie awaryjnym jedzie tylko do tyłu
Kupiłem właśnie audi z niestety po chwili wystąpił problem skrzynia przeszła w tryb awaryny i jedzie tylko do tyłu. Po wizcie i podpięciu pod komputer okaząło się żę zablokoło jak tak jak by na 4 biegu. po usunięciu błędów chodziła normalnie przez dwa kilometry ale znowu przeszła w tryb awaryjny. Co może być przyczą ?
-
- Forum Audi A6 / A7
No niestety nie zapisałem sobie
według tego gościa to skrzynia została na 4 biegu i nie zrzuciał a przy disgnosstyce był na P. Ponownie nie był podłanczany bo już było zbyt późno żeby sie wracać. Auto tak jak na początku nie jezdzi do przodu tylko do tyłu
[ Dodano: 2014-04-10, 20:57 ]
A co najciekawsze to jest skrzynia po regenracji o nie ma nawet na niej zrobione 10 000 km

A co najciekawsze to jest skrzynia po regenracji o nie ma nawet na niej zrobione 10 000 km

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Krysztalowa kula mi sie zepsula wiec nie wywroze...wojtek2-94 pisze:No niestety nie zapisałem sobiewedług tego gościa to skrzynia została na 4 biegu i nie zrzuciał a przy disgnosstyce był na P. Ponownie nie był podłanczany bo już było zbyt późno żeby sie wracać. Auto tak jak na początku nie jezdzi do przodu tylko do tyłu
Ale skoro skrzynia nie dawno byla regenerowana to oddaj ja do tego warsztatu, ktory ja regenerowal