[ BDG 2.5 169 KM] Zapowietrza się?????
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krystian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[ BDG 2.5 169 KM] Zapowietrza się?????
No i przyszedł czas że i jak potrzebuje małej pomocy.
Mianowicie. Wczoraj rano jak wyruszłem w trase auto słabo odpaliło(dopiero za 3 razem,łapał ale nie odpalił)Miałem nie całe pół zbiornika. Po odpaleniu jechał bez problemu. Następnie zatankowałem i przejechałem tysiąc kilometrów bez zadnego problemu,wielokrotnie gasząc.
Dzis rano poszedlem sprawdzic i odpalił baaaardzo kiepsko. Dopiero po długim kreceniu(ok 10 sek). Dodam ze prawie rezerwa. Po ponowym wygaszeniu i odpaleniu -bez problemu.
Po jakies 20 minutach juz było gorzej.
W czym problem??????????????
W węzyku paliwo jest(nie widac powietrza)
Na VAGu 0 błędów.
Jesli chodzi o ta pompke w baku-czy jesli jest uszkodzona utrudnia tylko rozruch?, Czy jak odpali to jedzie?.
Zatankowałem do pełna i zobacze jutro. Bo nie mam pomysłu co to moze być
Mianowicie. Wczoraj rano jak wyruszłem w trase auto słabo odpaliło(dopiero za 3 razem,łapał ale nie odpalił)Miałem nie całe pół zbiornika. Po odpaleniu jechał bez problemu. Następnie zatankowałem i przejechałem tysiąc kilometrów bez zadnego problemu,wielokrotnie gasząc.
Dzis rano poszedlem sprawdzic i odpalił baaaardzo kiepsko. Dopiero po długim kreceniu(ok 10 sek). Dodam ze prawie rezerwa. Po ponowym wygaszeniu i odpaleniu -bez problemu.
Po jakies 20 minutach juz było gorzej.
W czym problem??????????????
W węzyku paliwo jest(nie widac powietrza)
Na VAGu 0 błędów.
Jesli chodzi o ta pompke w baku-czy jesli jest uszkodzona utrudnia tylko rozruch?, Czy jak odpali to jedzie?.
Zatankowałem do pełna i zobacze jutro. Bo nie mam pomysłu co to moze być
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krystian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
No w węzyku niby nie widac powietrza. Zaraz zamawiam pompke
czy to taka ma być
http://allegro.pl/pompa-paliwa-audi-a6- ... 21443.html
poza tym wydaje mi sie ze jak łapałby powietrze to odczułbym cos podczas jazdy. A nic takiego nie było
czy to taka ma być
http://allegro.pl/pompa-paliwa-audi-a6- ... 21443.html
poza tym wydaje mi sie ze jak łapałby powietrze to odczułbym cos podczas jazdy. A nic takiego nie było