nie spodziewam się raczej niczego, co mogłoby przerazić, kontrolę miałem planowaną choćby z samej ciekawości. Wypadło tak, że muszę oddać wtryski do regeneracji to i przy okazji zobaczę co tam!
[ Dodano: 2012-08-23, 08:14 ]
Witam ponownie. A więc dekle zdjęte i wałki obejrzane. Jak na razie nie widać żadnych oznak zużycia, fakt też taki, że przebieg jest znikomy, powierzchnia krzywek bez zarzutów, jednak powiem, że to napawanie ÂŚwiątka to żaden szał, może wcześniej koleś był lepszy a teraz po prostu przy liczności robót, jakie ma, nie robi tego nie wiadomo jak dobrze (normalka jak na nasze realia, na początku robi się super dobrze a potem jak już się zaistnieje w branży zaczyna się liczyć ilość a jakość staje się drugorzędną sprawą).
Ponadto to jego utwardzanie, które tak pięknie opisuje, kiedy się do nich dzwoni, moim zdaniem nie jest wcale takie super, choć jak napisałem wyżej, na wałkach nie ma żadnych śladów, ale czy przejeździ się na nich 100 tyś. czy też więcej to tego już nie wiem.
Wiem na pewno, że lepszą metodą utwardzania byłoby naborowanie wałków ale nie wiem czy ktoś to robi.
Tak więc reasumując, regenerować czy kupować coś w niedużych pieniądzach z alledrogo, powiem lepiej regenerować, bo jak już kupować to naprawdę coś dobrego a nie coś chińskiego na chwilę.
Pozdrawiam
Robert