Kolego, a może z innej beczki. Jesteś pewien że masz zdrowe przeguby?
Bo u mnie jak przyspieszam to tez jest wibracja... sprawdz te przeguby.

[ AKE 2.5 180 KM] Silne wibracje po zmianie biegu na wyższy
- 

philiphser
- Forum Audi A6 / A7 
Spotkałem się z dwoma przypadkami telepania podczas przyśpieszania w jednym aucie (volvo v70 2,5tdi 2003r automat)można było określić który to przegub i został wymieniony jeden , drugi przypadek (passat b6 1,9tdi manual) dwa wewnętrzne wyglądały na dobre po wymianie tych przegubów problem z telepaniem zniknął.Sprawdź też poduszki pod silnikiem i skrzynią biegów.

- 

philiphser
- Forum Audi A6 / A7 
okrutnik pisze: skrzynia zapoda wyższy bieg i obroty silnika spadają więc chyba to kiepski trop skoro prędkość obrotów na półośkach i wale nie ulega zmianie?
Kolego może prędkość na ośkach jest ta sama w momencie przerzucania biegu ale obciążenie na połosiach się zwiększa...
SprawdÂź półośki porządnie...
The force will be with you...always
						Może coś w tym jest   tylko jeszcze raz przypominam że objawy ustąpiły na ponad rok po wlaniu środka do czyszczenia wtrysków
  tylko jeszcze raz przypominam że objawy ustąpiły na ponad rok po wlaniu środka do czyszczenia wtrysków   Nie znam się, ja tu tylko sprzątam
   Nie znam się, ja tu tylko sprzątam   Auto przejdzie w lipcu gruntowną kontrolę więc może wszystko wyjdzie w praniu.
  Auto przejdzie w lipcu gruntowną kontrolę więc może wszystko wyjdzie w praniu. 
Dzięki za rady jak do tej pory panowie

tylko jeszcze raz przypominam że objawy ustąpiły na ponad rok po wlaniu środka do czyszczenia wtrysków
  tylko jeszcze raz przypominam że objawy ustąpiły na ponad rok po wlaniu środka do czyszczenia wtrysków   Nie znam się, ja tu tylko sprzątam
   Nie znam się, ja tu tylko sprzątam   Auto przejdzie w lipcu gruntowną kontrolę więc może wszystko wyjdzie w praniu.
  Auto przejdzie w lipcu gruntowną kontrolę więc może wszystko wyjdzie w praniu. Dzięki za rady jak do tej pory panowie

Na pohybel skurwysynom  !
!
						 !
!