[ A6 C5 2.5 Tdi] Pompa wtryskowa
[ A6 C5 2.5 Tdi] Pompa wtryskowa
O problemie z odpalaniem pisałem na innych postach i wasze Panowie proroctwa się spełniły...wczoraj będąc nad zalewem nie mogłem już odpalić Audicy...oczywiście laweta mechanik i te sprawy była pozna pora więc z diagnozą czekałem do dzisiaj... No i dowiaduje się dzisiaj że to pompa wtryskowa... Panowie ile kosztuje regeneracja pompy, bo mechanik krzyczy coś o 2500 a ile nówka sztuka (chociaż boje się wiedzieć
) I jeszcze Panowie chciałbym się dowiedzieć ile po regeneracji wynosi żywotność pompy...?

nowka 12 tys:o
Moze to pompa ale..mialem tak samo tzn dalej tak mam ,ze auto ciezko pali
i wkoncu nie chcialo odpalic! Tez padla diagnoza pompa ale okazalo sie ,ze jest przetarty kabelek na czujniku na wtrysku sterujacym, po wymianie auto dalej ciezko pali ale odpala zawsze! Z braku czasu nie moge ustawic kata ktory prawdopodobnie jest przyczyna ciezkiego odpalania.
Podepnij pod vaga zrob logi sprawdz kat wtrysku.
Nie ma co juz wykonywac wyroku!
A tak w ogole na jakiej podstawie mechanik ocenil ,ze to pompa?
Regenracja pompy w serwisie bosha 2500zl
zywotnosc? jak bedziesz dbal czyli lal dobre paliwo nie jezdzil na rezerwie itd to mysle ,ze grubo ponad 200tys zrobisz
Moze to pompa ale..mialem tak samo tzn dalej tak mam ,ze auto ciezko pali
i wkoncu nie chcialo odpalic! Tez padla diagnoza pompa ale okazalo sie ,ze jest przetarty kabelek na czujniku na wtrysku sterujacym, po wymianie auto dalej ciezko pali ale odpala zawsze! Z braku czasu nie moge ustawic kata ktory prawdopodobnie jest przyczyna ciezkiego odpalania.
Podepnij pod vaga zrob logi sprawdz kat wtrysku.
Nie ma co juz wykonywac wyroku!
A tak w ogole na jakiej podstawie mechanik ocenil ,ze to pompa?
Regenracja pompy w serwisie bosha 2500zl
zywotnosc? jak bedziesz dbal czyli lal dobre paliwo nie jezdzil na rezerwie itd to mysle ,ze grubo ponad 200tys zrobisz
-
- Forum Audi A6 / A7
nówki można taniej dostać, choć cena i tak czy tak jest masakryczna, można sprawdzić np tutaj - pompa wtryskowa A6