Otóż odebrałem auto od mechanika wymieniał uszczelkę pokrywy oraz wału, przy okazji nowy olej i rzecz jasna filtr oleju jak również paliwa. Problem pojawił się następnego dnia gdyż nie da się odpalić myślę, że w grę wchodzi zapowietrzenie układu paliwowego ale nie jestem pewnie, a niestety nie posiadam też komputera aby podłączyć przed domem
[A6 Avant 2,5 TDI 98] Pomocy w Tczewie
[A6 Avant 2,5 TDI 98] Pomocy w Tczewie
Witam.
Otóż odebrałem auto od mechanika wymieniał uszczelkę pokrywy oraz wału, przy okazji nowy olej i rzecz jasna filtr oleju jak również paliwa. Problem pojawił się następnego dnia gdyż nie da się odpalić myślę, że w grę wchodzi zapowietrzenie układu paliwowego ale nie jestem pewnie, a niestety nie posiadam też komputera aby podłączyć przed domem
Ten lans jest zarezerwowany 

Właśnie tak też dziś pomyślałem. Jak wrócę do domu założe ten stary jak rano nie będzie problemu to wymienię w sklapie w ramach reklamacji.
[ Dodano: 2009-06-22, 19:50 ]
No i się okazało:
Filtr paliwa :evil: Takie problemy i to z nową częścią. Na szczęście zwrot w ramach gwarancji :lol:
[ Dodano: 2009-06-22, 19:50 ]
No i się okazało:

Ten lans jest zarezerwowany