Jezeli chodzi o ta poduszke to chyba nie. Patrzylem z kanalu jak sie zachowuja jak uruchamialem i gasilem silnik i w trakcie pracy no i ta poduszka jakos tlumi drgania ale ta druga to juz nie bardzo bo drgania przenasza sie na elementy ktore trzymaja ta poduszke
Powinien być przynajmniej nr poduszki i znaczek lema. Jak kupiłem ,,niby" lemforder a na poduszce ani żadnego nr ani znaczka-oddałem od razu i wziąłem z serwisu oryginalne avon
Zrobilem zdjecie tej poduszki i nie jestem pewien czy jest ona orginalna, nie ma zadnego znaczka ale jest numer tej poduszki ktos moglby mi podpowiedziec?
Widzę nr masz inny jak na oryginalnej, ale jak szukałem pod silnik, to inne nr według etki też pasowały. Wygląda na jakąś markową, bo ja jak kupiłem,,niby" lemfordera to nie było nic
Ponoc 4B0399151E = 4B0399151AA, czytalem troche na ten temat i niby moze byc orginalna tylko znaczek jest wytarty poniewaz nie moga sprzedawac ze znakami marek samochodu, ale znaczek firmowy LMO mysle ze powinien byc
Właśnie że jak kupujesz LMO i nie ma znaczka LMO a jest oni numer to najczęściej jest to 100% cześć oryginalna ta sama co w aso tylko znaczek audi/VW jest wytarty. Jak jest znaczek LMO to jest i numer LMO a nie ma numeru OE i wtedy jest to zamiennik LMO.
Jesli pisze niechlujnie i bez polskich znakow to znaczy ze pisze z telefonu.