[A6 C5]o co chodzi z SERVICE DEL??
[A6 C5]o co chodzi z SERVICE DEL??
w miejscu gdzie sa pokazywane obecne kilometry przy włączaniu silnika wyskakuje SERVICE DEL i po chwili pokazuja sie kilometry, czy ktos wie co to znaczy?? dziękuje z góry za pomoc 

- robertas1.8
- Forum Audi A6 / A7
Na pewno nie wyświetla sie od oleju (jeśli chodzi o olej to pisze SERVICE OIL). Radziłbym Ci poszukac w googlach co to oznacza. Jeśli chodzi o skasowanie, to albo trzeba pod komputer podłączyc, lub skasowac odpowiednią kombinacją, tak jak kolega napisał. Jak chcesz skasowac ten komunikat, to napisz mi na priv, napiszę Ci jak to zrobic (teraz nie pamiętam, mam gdzieś na kartce zapisane) Pozdrawiamrobertas1.8 pisze:Prawdopodobnie włączyło sie przypomnienie o zmianie oleju lub rozrządu wywołane albo upływem czasu albo przejechanymi kilometrami, można skasować to vagiem albo odpowiednią kombinacją włączania zapłonu i kasowania dziennego licznika

- kylo99
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AEL 140KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
jezeli chcesz wykasowac serwis to gdzies wczoraj dawalem linka sydney-owi
[ Dodano: 2008-08-29, 08:05 ]
tu masz viewtopic.php?t=2909#26782
[ Dodano: 2008-08-29, 08:05 ]
tu masz viewtopic.php?t=2909#26782
Chodziło mi tutaj o skasowanie service oil. :lol: Może trochę niejasno napisałem :roll: :-Pcameleon741 pisze:Na pewno nie wyświetla sie od oleju (jeśli chodzi o olej to pisze SERVICE OIL). Radziłbym Ci poszukac w googlach co to oznacza. Jeśli chodzi o skasowanie, to albo trzeba pod komputer podłączyc, lub skasowac odpowiednią kombinacją, tak jak kolega napisał. Jak chcesz skasowac ten komunikat, to napisz mi na priv, napiszę Ci jak to zrobic (teraz nie pamiętam, mam gdzieś na kartce zapisane) Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7