[AUDI A6 C5 2.5 AKN] Jak go zaholować ?
[AUDI A6 C5 2.5 AKN] Jak go zaholować ?
Chce jutro zaholować a6 do mechanika ale czy jest jakies mocowanie do holowania ?
- eldo
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.2 137KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
to ja tylko podpowiem ze obok prawego halogenu (patrząc z pozycji kierowcy w samochodzie) stojąc przed samochodem z lewej
jest otwór pod HAK który to znajduje sie w skrzynce z podnośnikiem i reszta gratów w bagażniku. Wkręcasz go do oporu... no a później to już wiadomo 

Była: A6/C4 - A6/C5 2,5TDI 150ps Quattro 1999r https://a6klub.pl
Jest: VW Passat B6 Hightline 2,0TDI 192ps 410nm DSG MOCCA Dynaudio MFD2 DVD . . .
Jest: VW Passat B6 Hightline 2,0TDI 192ps 410nm DSG MOCCA Dynaudio MFD2 DVD . . .
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: [AUDI A6 C5 2.5 AKN] Jak go zaholować ?
Witam serdecznie z opisu wynika że to automat więc może źle zareagować na holowanie. Chyba że do mechanika "rzut beretem".seq pisze:Chce jutro zaholować a6 do mechanika ale czy jest jakies mocowanie do holowania ?
TRAKTOREK TO DOBRY MOTOREK. były: c4 avant 2.5 AAT, c5 avant 1.9 AFN, teraz c6 avant 2.0 BRF
no właśnie dlaczego sporo osób mówi że nie powinno się holować automata? ma przecież położenie N - luz. Kiedyś holowałem tak swoją kawałek i nic się nie stało, miałem włączony zapłon i skrzynię na N
Audi Ty jesteś jak zdrowie, ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie kto Ci wcisnął gaz choć w połowie...