Czy wymieniał ktoś poduchy pod silnikiem w AFN? Kupiłem poduszki Corteco, a teraz mam trochę czasu i bym je wymienił. Mam dostęp do garażu z kanałem. Czy podstawowe narzędzia wystarczą?

tylko ori poduszki dają radę w TDI'ku , zamienniki słabo to znoszą i bedzie większy rezonans i drżenie w środku.michalbp pisze:Witam
Czy wymieniał ktoś poduchy pod silnikiem w AFN? Kupiłem poduszki Corteco, a teraz mam trochę czasu i bym je wymienił. Mam dostęp do garażu z kanałem. Czy podstawowe narzędzia wystarczą?Czy ktoś opisałby jak postępować, krok po kroku?
A ma ktoś namiary na takie ORI poduszki, najlepiej wszystkie i w przystępnych cenach, bo nie zniose już jeżdżenia swoją A6-ką z tym drżeniem wszystkiego!!!!!!!Krzysiek 84 pisze:tylko ori poduszki dają radę w TDI'ku , zamienniki słabo to znoszą i bedzie większy rezonans i drżenie w środku.michalbp pisze:Witam
Czy wymieniał ktoś poduchy pod silnikiem w AFN? Kupiłem poduszki Corteco, a teraz mam trochę czasu i bym je wymienił. Mam dostęp do garażu z kanałem. Czy podstawowe narzędzia wystarczą?Czy ktoś opisałby jak postępować, krok po kroku?