diesel gold - skoro juz musiales sie napic i Ci sie odbijagreg25 pisze:tzn? Jeśli chodzi o filtr to był BOSCH.tx-didi pisze:mam nadzieje ze zapodales 'golda' ?!?
:mrgreen: :mrgreen:
[A6 C5] 1.9TDI Problem z odpaleniem...
-
Jurek85
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Ja też mam nowy filterek od wczoraj u siebie. Co prawda łatwiej wymienić u mnie ( 1,9 TDI) niż w 2,5 przy założeniu że uda się odkręcić stary filtr.
A przez tą śrubkę u góry ja, po zamontowaniu zalanego nową ropką filtra, strzykawką uzupełniłem zupki pod korek aż się troszkę przelało. Odpaliło od kopa na co na pewno miały wpływ warunki atmosferyczne. (Jaka złośliwość natury - 3 dni temu załatwiła autko a teraz pomogła
) ÂŻadnych bąbli cały czas równo pracuje. Osobiście mi się wydaje że nawet jakoś lepiej brzmi ten silnik teraz.
Pozdro.
A przez tą śrubkę u góry ja, po zamontowaniu zalanego nową ropką filtra, strzykawką uzupełniłem zupki pod korek aż się troszkę przelało. Odpaliło od kopa na co na pewno miały wpływ warunki atmosferyczne. (Jaka złośliwość natury - 3 dni temu załatwiła autko a teraz pomogła
Pozdro.
panowie mam problem z odpalaniem mojego auta raz jest tak ze odpala odrazu a niera pojade pod sklep i pozniej mam problem z odpaleniem ale zawszw odpala po jakims czasie krecenia w zimie jest tragedia musze go krecic min. 2-3 min az zalapie kupilem nowy akumulator i swiece i dalej to samo pomocy :?:
Sylwestro
jutro tak zrobie zobaczymy czy to cos da dzieki
[ Dodano: 2010-10-02, 15:32 ]
witam kupiłem ten zaworek zwrotny i podczas montażu znalazlem maleńką dziurkę w przewodzie paliwowym a powstała w skutek obcierania o inny kabelek
dzieki za rade bo gdybym nie kupił tego zaworka to nie znlazł bym tej usterki 
[ Dodano: 2010-10-02, 15:32 ]
witam kupiłem ten zaworek zwrotny i podczas montażu znalazlem maleńką dziurkę w przewodzie paliwowym a powstała w skutek obcierania o inny kabelek
Sylwestro