[A6 2.8 V6 quattro]Samochód wariuje przy dodawaniu gazu...
[A6 2.8 V6 quattro]Samochód wariuje przy dodawaniu gazu...
Witam mam problem ze swoja A6(C4 2.8 V6 quattro automat) a mianowicie przy dodawaniu gazu zaczyna "mulić" mi silnik.Odczuwa sie wrażenie jakby silnik nie miał mocy.Jak dodam więcej gazu silnik zaczyna buczeć jakby mu było bardzo ciężko i po ok 2 sek. po dodaniu gazu nagle dostaje dopał i robi szybkie przyspieszenie.Jak znowu popuszczę gazu obroty znowu spadają i znowu jedzie na takim zduszeniu.Można się nim rozpędzić do każdej prędkości ale nie w sposób delikatny tylko na zasadzie szarpania.Chciałem go podpiąć pod komputer ale nie mogę znaleźć gniazda(w tym podłużnym schowku kolo skrzyni biegów w plastiku mam wycięcie na gniazdo ale go tam niema jest puste miejsce).Jak ktoś wie jak mi pomoc to proszę o odpowiedz....
Ostatnio zmieniony 16 sty 2009, 09:28 przez joystick, łącznie zmieniany 2 razy.
Na gazie i na benzynie ma te same objawy.Samochód jest na skrzyni automatycznej.Nie podłączyłem samochodu do komputera bo nie moge znalesc podłączenia...Arek_R pisze:Ja zapytam inaczej czy na benzynie jest tak samo jak na gazie, jesli tak czy przypadkiem to nie jest automat.
Podłączyłeś auto pod VAG
Sprawdziłem pod maską w skrzynce z bezpiecznikami i też go tam nie widzęmiras49 pisze:Podłączenie pod komputer masz pod maską w skrzynce z bezpiecznikami na podszybiu od strony kierowcy .

Prześle zdjęcie bo ja to dokładnie nie wiem jak wygląda to gniazdo
[ Dodano: 2009-01-15, 17:44 ]
a tutaj pokaże zdjęcie jak wygląda mój schowek przy skrzyni biegów bo mi się wydaje ze to gniazdo powinno być w tym miejscu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.