[a6 c4 2.8] Problem z układem chłodzenia
U mnie ciekło dosyć mocno okazało się że nagrzewnica poszła - mimo że w środku było sucho od tego czasu płyn przestał uciekać a również dziwnym zbiegiem okoliczności woda ciekła tylko na postoju i tylko jak fachowca nie było obok gdy byłem w warsztacie z autem nagle było wszystko ok. Spotkałem przypadkiem gdzieś miłego mechanika który powiedział że do korka zbiorniczka przykręca jakieś urządzenia sprawdza ciśnienie i na jego postawie stawia diagnozę nic o tym nie wiem gdyż auto wtedy akurat już stało u mechanika.
nagrzewnica zapisalem na liscie
Hej
Nagrzewnica rozumiem do wymiany wiesz reszta w sytulu jakis mechanik jakies urzadzenie co robi cos ... brzmi raczej niedorzecznie ale dzieki zapisalem sobie jade do warsztatu i niech grzebia a tak na marginesie prosze o info o dobrym warsztacie w okolicach ÂŁodzi czyli do 100km bo mam tego po woli dosc
Nagrzewnica rozumiem do wymiany wiesz reszta w sytulu jakis mechanik jakies urzadzenie co robi cos ... brzmi raczej niedorzecznie ale dzieki zapisalem sobie jade do warsztatu i niech grzebia a tak na marginesie prosze o info o dobrym warsztacie w okolicach ÂŁodzi czyli do 100km bo mam tego po woli dosc