Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[a6 c4 2.8] Problem z układem chłodzenia

Silniki benzynowe
Lukaszeq
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Lukaszeq » 04 lis 2010, 21:43

U mnie ciekło dosyć mocno okazało się że nagrzewnica poszła - mimo że w środku było sucho od tego czasu płyn przestał uciekać a również dziwnym zbiegiem okoliczności woda ciekła tylko na postoju i tylko jak fachowca nie było obok gdy byłem w warsztacie z autem nagle było wszystko ok. Spotkałem przypadkiem gdzieś miłego mechanika który powiedział że do korka zbiorniczka przykręca jakieś urządzenia sprawdza ciśnienie i na jego postawie stawia diagnozę nic o tym nie wiem gdyż auto wtedy akurat już stało u mechanika.

Mariollo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

nagrzewnica zapisalem na liscie

Post autor: Mariollo » 04 lis 2010, 23:54

Hej

Nagrzewnica rozumiem do wymiany wiesz reszta w sytulu jakis mechanik jakies urzadzenie co robi cos ... brzmi raczej niedorzecznie ale dzieki zapisalem sobie jade do warsztatu i niech grzebia a tak na marginesie prosze o info o dobrym warsztacie w okolicach ÂŁodzi czyli do 100km bo mam tego po woli dosc

Lukaszeq
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Lukaszeq » 05 lis 2010, 00:33

No w sumie może trochę dziwnie się wypowiedziałem ale nie ma to jak dobry sprawdzony przez parę osób mechanik który zna się na swoim fachu, tak przez internet to jeżeli są dziwne objawy ciężko wysnuć diagnozę

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C4 (1991-1997)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja