Panowie, pojawił się kolejny problem. Na wyświetlaczu tym pionowym PRND321 NIE wyświetla mi aktualnego położenia dzwigni zmiany biegów. Czy ktoś z was miał taki przypadek?? Dodam iż po załączeniu zapłonu, ekranik zmienia kolor z czarnego na srebrny (widać znaczki PRND321) tylko że nic nie wyświetla, nie ma też podświetlania. Co może być uszkodzone??
P.S. Jak zamiścić foty na forum??
[A6 C4] Nie pokazuje przełożenia na zegarach.
-
- Forum Audi A6 / A7
Zdjęcia już ogarnąłem natomiast ten artykuł jest o modelu C5 ja mam C4. Skrzynia chodzi ale nei wiem czy tak powinna chodzić. Takie to auto kupiłem. Pytam o to poniewaz mam porownanie z modelem 100 c4 V6 i tam ten wyswietlacz "przeskakuje" jak sie wajhą zmienia biegi, po drugie wystwietlacz ten jest tam także podswietlony a u mnie nie.
Nie dam urwać głowy, ale chyba jest podobnie
http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=42947
Jeżeli chodzi o inspekcję to raczej kup Vaga. Skasujesz sam, a przy wymianie oleju w skrzyni także potrzebny.
PS. Jaki olej kupujesz?
http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=42947
Jeżeli chodzi o inspekcję to raczej kup Vaga. Skasujesz sam, a przy wymianie oleju w skrzyni także potrzebny.
PS. Jaki olej kupujesz?
-
- Forum Audi A6 / A7
Olej Pelny syntetyk Mobil 1 ATF 320. Ja lałem tylko taki olej do skrzyń i wiem ze jest dobry. Z vagiem nie ma problemu ponieważ przy tym pracuje ale obecnie auto jest rozbierane i przygotowywane do malowania. Dzieki za szybkie odpowiedzi, zaraz przesledze temat. Tylko jak zmienic ten olej??
Acha i moja skrzynia to 4HP18 quattro.
A powiedzcie mi koledzy proszę jakiego vaga używacie?? Dodam iż moje quattro nie ma konćowki odb tylko 2 kostki w skrzynce bezpiecznikowej.
Acha i moja skrzynia to 4HP18 quattro.
A powiedzcie mi koledzy proszę jakiego vaga używacie?? Dodam iż moje quattro nie ma konćowki odb tylko 2 kostki w skrzynce bezpiecznikowej.
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel