Witam
Może mi ktoś wytłumaczyć jak działa android auto . Mam radio rmc bida edyszyn, chciałbym android auto. Z początku chciałem montować mih2 i dograć android auto. Ale widzę że taniej będzie wymienić ekran na androida, tylko czy będę mógł sterować przyciskami w aucie telefonem.?
Dużo ludzi jak wymienia ekran to już ma aktywny android auto/carplay a ja niestety w tym badziewi nie mogę.. Auto a6 polift 2014r.
Rmc i android auto
- KKgg
- Moderator
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 TDI 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Re: Rmc i android auto
Co masz na myśli pisząc "przyciskami w aucie telefonem"?
Przyciski w aucie nie mają pojęcia że będzie tam jakiś chiński ekran z androidem. To będzie zewnętrzny system obsługiwany dotykowo. Będziesz mieć możliwość obsługi systemu oryginalnego przyciskami i pokrętłem bo w drugą stronę również działa to na zasadzie "RMC nie ma pojęcia że mu ktoś podłączył androida dotykowego"
Przyciski w aucie nie mają pojęcia że będzie tam jakiś chiński ekran z androidem. To będzie zewnętrzny system obsługiwany dotykowo. Będziesz mieć możliwość obsługi systemu oryginalnego przyciskami i pokrętłem bo w drugą stronę również działa to na zasadzie "RMC nie ma pojęcia że mu ktoś podłączył androida dotykowego"
Moje modzenie: hak Ori, kamera cofania ori, komforty z masażem+dołożenie ogrzewania kanapy tył, dołożenie wzmacniacza+wymiana głośników, dołożenie grzanej kiery i Webasto
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Rmc i android auto
Właśnie o taką informację mi chodziło, wielkie dzięki.