Woda za fotelem pasażera
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Alin0e
- Rocznik: 2019
- Moje auto: S6 C8
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 349KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Re: Woda za fotelem pasażera
Dziękuję bardzo, a czy masz manual jak ściągnąć wykładzinę podłogi z tylu od strony pasazera od a do z jak co denontowac?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mariusz
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Woda za fotelem pasażera
Siema mi lało przez podstawę filtra , zdemontowałem i uszczelnienie klejem do szyb w miejscu gdzie była stara uszczelka kiedys . I dalej leciało gdzieś najwięcej właśnie z tyłu za pasażerem. Okazało się ze to z klimy ze skraplacza . Jak jest zapchany odpływ to właśnie leci kanałem wentylacji do pasażera. Odkręcić trzeba schowek i odchylic wykładzinę i taki lejek Odkręcić dwie śruby i wyjąć z rurki lejek , przepchać drutem i umyć ja od razu odgrzybianie zrobiłem i problem z glowy z tym. Problem jest taki ze jak jest mocna ulewa to tez mam pokry filtr kabinowy czyli przelewa sie Góra jak zacieka mocno i chyba zrobie oslone filtra dodatkowo zeby nie leciałoGregory S pisze: ↑10 lis 2023, 21:06Też mnie to zastanowiło ale twierdzą że z tyłu przy spince od dywanika od strony tunelu środkowego ( gdzie jest najbardziej mokro) to miejsce najniżej położone i że podłoga jest tak wyprofilowana że woda tam spływa od przodu. Już sam się zastanawiam czy nie umówić się w ASO .. Najbliżej mam do Rzeszowa robiłeś tam coś może?? Dobry mają serwis?