Witam. Mam problem w a6c6 3.0tdi bmk
Wczoraj samochód normalnie jeździł bez problemów, dzisiaj chciałem odoalic samochód i zaskoczenie moje bo. Auto zakrecilo 3 razy i tak jak by cos rozlaczalo rozrusznik cos nie pozwala mu dalej kręcić. Jestem tu nowy i wiem ze pewnie napiszecie zeby sprawdzić komputerem ale moge zrobic to dopiero za. 2 dni. Moze mieliście taki przypadek i wiecie co moze byc nie tak? Dziękuję za pomoc z góry
[ BMK 3.0 224 KM] Auto nie odpala
Re: Auto nie odpala
Nic nie mówię ale najpierw módl się zeby to było coś z akumulatorem słabym. A później z jakimś czujnikiem. Bo jeżeli to faktycznie coś z rozrusznikiem to czeka cię wyciąganie silnika <3 (i wcale nie żartuję)Catshon pisze:Witam. Mam problem w a6c6 3.0tdi bmk
Wczoraj samochód normalnie jeździł bez problemów, dzisiaj chciałem odoalic samochód i zaskoczenie moje bo. Auto zakrecilo 3 razy i tak jak by cos rozlaczalo rozrusznik cos nie pozwala mu dalej kręcić. Jestem tu nowy i wiem ze pewnie napiszecie zeby sprawdzić komputerem ale moge zrobic to dopiero za. 2 dni. Moze mieliście taki przypadek i wiecie co moze byc nie tak? Dziękuję za pomoc z góry
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ustaw imię i auto
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 BMK 224KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel