Witam!
Jestem po wymianie licznika z braku fisu na pełen fis. Aby dokończyć ten proces kupiłem wtyczke comander 3.6, lecz mam problem z jego obslugą. Moje auto to A6 C5 pełen lift 2003r 1,9 tdi AVF. Według mnie coś źle wybieram bo mam nie aktywne funkcje. Chciałbym zmienić przebieg, zakodować kluczyki oraz sprawdzic bledy silnika, lecz nic nie moge wykonac.
Do korekty przebiegu wchodze w 001 Motor, nastepnie K Line oraz klikam Open channel.
Mam na gorze wyswietlone dane o silniku wiec chyba dziala ale nie posiadam po lewej stronie mozliwosci wybrania zadnych funkcji np kodowania. Wchodze w "Instrument/Immobilizer" klikam "Read" i wyswietla przebieg 80880 a na liczniku 334000 a powinno byc 315000. Jak zmieniam przebieg i klikam "change" to na liczniku nic nie zmienia.
Czy ten Login to PIN potrzebny do zakodowania immo ? Aktualnie tym programem udalo mi sie jedynie wybrac "IMMO OFF" aby moc jezdzic bez adaptacji kluczykow ale miga kontrolka immo. Po wlaczeniu IMMO auto nie odpala.
Dziekuje za pomoc.
Nauka obslugi Vag K+CAN Comander 3.6
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Moje auto: Inne
- Rocznik: 2019
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
najpierw robisz adaptacje immo a potem kluczyki - odsyłam do tematu - https://a4-klub.pl/topic/413984-procedu ... cji-immo3/