Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

55Groszy Rabatu na Litrze!! ORLEN/BLISKA PORADNIK!

Off Top, linkownia, ciekawostki, przywitania, pogawędki niezwiązane z 'techniczną stroną' forum Audi A6 / A7.
Awatar użytkownika
Friczu
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

55Groszy Rabatu na Litrze!! ORLEN/BLISKA PORADNIK!

Post autor: Friczu » 01 lut 2018, 22:15

Witam Państwa serdecznie !
ZAZNACZAM BY PRZECZYTAĆ CAŁOŚĆ !

W dniu dzisiejszym tzn. 01-02-2018r. wystartowała Aplikacja Just Drive. Jest to aplikacja za pomocą której bezgotówkowo możecie opłacić swoje tankowanie przy dystrybutorze, bez konieczności "podchodzenia" do kasy!.

Stacje objęte programem : ORLEN , BLISKA

Dlaczego warto z niej korzystać? RABATY i SZYBKOŚĆ !

Na szczęście przychodzimy Ci na ratunek! Korzystając z JustDrive zmienisz swoje podejście do tankowania i całego związanego z tym procesu! Po rejestracji w naszej aplikacji wystarczy, że po tankowaniu zeskanujesz QR Code, który znajduje się na każdym dystrybutorze paliwa, na stacjach ORLEN i Bliska, po czym dokończysz transakcję w aplikacji.

Opłata zostanie pobrana z Twojego konta, a pod koniec miesiąca otrzymasz od nas fakturę zbiorczą! Poza oszczędnością czasu, mamy też dla Ciebie niespodziankę! Oszczędzanie również nigdy nie było tak proste! Od pierwszego tankowania, otrzymujesz od nas zniżkę w wysokości 5gr na litrze paliwa! Chcesz więcej? Sprawdź nasz program referencyjny tutaj.
FAQ :

1) Dla kogo przeznaczone jest JustDrive?
Dla wszystkich osób fizycznych posiadających własną działalność gospodarczą.
(W przyszłości również klienci indywidualni)

2) Ile kosztuje dostęp do aplikacji?
Aplikacja dostępna jest za darmo i możesz jej używać na telefonach z systemem Android lub iOS.

3) Czy jedno konto może być używane na kilku urządzeniach?
Z tego samego konta można korzystać na wielu urządzeniach przypisanych do tego samego użytkownika.

Pełny regulamin : http://justdrive.co/regulamin/

Instrukcja Instalacji :

Obrazek

Jak otrzymać rabat !!!

Rabat na stałe mamy przypisany do konta 5gr/L.
Aby otrzymać 55gr/l przez okres 30 DNI należy użyć kodu polecenia, jest to jedyna opcja inaczej nie uzyskamy rabatu. Mój kod polecenia: TF18-V2LE

POBIERANIE :[/color]
ANDROID : https://play.google.com/store/apps/deta ... .JustDrive

Pomogłem ? Daj plusika! Napisz miły komentarz a napiszę kolejne poradniki jak zaoszczędzić w gałęziach motoryzacji, mam przygotowane poradniki o dużych rabatach na części itp . Chcesz ? Doceń !
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Friczu, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
kiler22
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Paweł
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.4 AGA 165KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG
Kontakt:

Post autor: kiler22 » 01 lut 2018, 22:25

to znaczy że tworze sobie konto , wpisuje kod TF18-V2LE i mam 55 groszy rabatu ?? czy ten kod się zmienia codziennie czy co jakiś czas ?? na jakie paliwa to działa ?? na gaz też ?? czy ten kod jest działający ?? czy to tylko przykład ??

aaa odkryłem już część tajemnicy tego akurat cudownego kodu polecenia <lol> http://justdrive.co/tankuj-taniej/
Tankujesz do 50% taniej polecając aplikację innym. Po rejestracji w JustDrive otrzymasz swój unikalny kod. Za każdego znajomego, który zarejestruje się na Twój kod naliczy Ci się 5gr mnie na litrze przez 90 dni. Zniżki sumują się, im więcej znajomych tym taniej tankujesz, maksymalnie do 50% ceny paliwa.

Awatar użytkownika
Friczu
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Friczu » 02 lut 2018, 00:09

No o to chodzi. Jeśli nie podasz kodu przy rejestracji otrzymasz tylko -5gr nalitrze a nie -50 + 5gr

Dla przykładu, ja rejestrując się również musiałem podać znaleźiony kod rekrutacyjny bo otrzymałbym tylko -5gr na litrze, co by mnie nie rajcowało bo z karty flota mam -8gr. A tak mam -55gr.

[ Dodano: 2018-02-01, 23:53 ]
kiler22 pisze:to znaczy że tworze sobie konto , wpisuje kod Zakaz reklamowania! i mam 55 groszy rabatu ?? czy ten kod się zmienia codziennie czy co jakiś czas ?? na jakie paliwa to działa ?? na gaz też ?? czy ten kod jest działający ?? czy to tylko przykład ??

aaa odkryłem już część tajemnicy tego akurat cudownego kodu polecenia <lol> http://justdrive.co/tankuj-taniej/
Tankujesz do 50% taniej polecając aplikację innym. Po rejestracji w JustDrive otrzymasz swój unikalny kod. Za każdego znajomego, który zarejestruje się na Twój kod naliczy Ci się 5gr mnie na litrze przez 90 dni. Zniżki sumują się, im więcej znajomych tym taniej tankujesz, maksymalnie do 50% ceny paliwa.
Kod działa na każde paliwo, kod nie zmienia się do każdego konta jest kod polecający przypisany. Tylko z kodem polecającym otrzymujesz na 30 dni -50gr/L. Kod jest działający.

A to co dodałeś ze str, jest to promocja stała. Teraz z okazji startu jest dodatkowe -50gr. TYLKO z kodu z poleceniem podanym przy rejestracji ;)
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Friczu, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja