Przy prędkości od 170km/h w mojej a6c6 avan 2009 coś po stronie lewej świszczy jakby podwiewało gdzieś uszczelkę albo coś innego. Wszystko sprawdziłem wygląda normalnie, klapa się dobrze zamyka, w drzwiach uszczelki dobre poza tą co jest przytwierdzona do listwy zewnętrznej. Nie mam już pojęcia obchodziłem to auto z każdej strony. Liczę na Wasze sugestie pozdrawiam
Świszczy przy 170km/h pomocy
Świszczy przy 170km/h pomocy
Przy prędkości od 170km/h w mojej a6c6 avan 2009 coś po stronie lewej świszczy jakby podwiewało gdzieś uszczelkę albo coś innego. Wszystko sprawdziłem wygląda normalnie, klapa się dobrze zamyka, w drzwiach uszczelki dobre poza tą co jest przytwierdzona do listwy zewnętrznej. Nie mam już pojęcia obchodziłem to auto z każdej strony. Liczę na Wasze sugestie pozdrawiam
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Pomocne mogą okazać się zdjęcia łączenia drzwi-karoseria. Może któraś szyba jest niedociągnięta/źle ustawiona? Sprawdziłbym też uszczelki na dole na wypadek deformacji, może coś się przykleiło/wbiło.
Poruszałem podobny problem, gdzie moim problemem są obsunięte lewe drzwi, ale nie uzyskałem dotąd pomocy.
a6-c6-4f-regulacja-ramek-drzwi-przod-i-tyl-vt83217.htm
Poruszałem podobny problem, gdzie moim problemem są obsunięte lewe drzwi, ale nie uzyskałem dotąd pomocy.
a6-c6-4f-regulacja-ramek-drzwi-przod-i-tyl-vt83217.htm