[ A6 C6] Montaż haka w a6 c6
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Moje auto: Allroad C7
- Rocznik: 2016
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
[ A6 C6] Montaż haka w a6 c6
Jak w temacie. Potrzebuję pomocy przy montażu. Kupiłem hak z modułem , wiązką, i całą resztą. Osoba która mi to sprzedała poprostu ucieła całą wiązkę z bagażnika. Proszę o pomoc jak się do tego zabrać.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Moje auto: Allroad C7
- Rocznik: 2016
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Dzięki. Ja kupiłem coś takiego: http://allegro.pl/hak-holowniczy-elektr ... ml#gallerypawelk600 pisze:djkonio, Jeśli masz westfalie i znasz jezyki to myslę że to wystarczy....
http://www.westfalia-automotive.de/file ... 101-02.pdf
Witam wszystkich, kompletuje czesci do zamontowania haka i mam pytanie...
Czy ktos moze mi doradzic z oznakowaniem modulu do avanta, oczywiscie mowa o A6 C6, chodzi mi o przykladowy nr. 4F0907383...a drugi ma w opisie dotkowo na koncu literke C np. 4F0907383 C. Czy bedzie to mialo jakies znaczenie. Chodzi o czesc do haka chowanego ze zwalnianiem recznym.
Czy ktos moze mi doradzic z oznakowaniem modulu do avanta, oczywiscie mowa o A6 C6, chodzi mi o przykladowy nr. 4F0907383...a drugi ma w opisie dotkowo na koncu literke C np. 4F0907383 C. Czy bedzie to mialo jakies znaczenie. Chodzi o czesc do haka chowanego ze zwalnianiem recznym.
Krys
kolego podzwon po ludziach co maja na sprzedaz haki nowe (ja tak zrobilem) powiedzieli mi ktory bedzie do mnie pasowal kupilem osobno hak bo chcialem wypinany i modul i wszystko gra - wiem ze nie wyswietla mi na desce jak jest podpieta przyczepka ale calosc z przesylkami wyszla mnie 390zl a na codzien nie jezdze z przyczepa to mi roznicy nie robi ze nie wyswietla na desce a oszczednosc kasy kilkukrotna
z tego co pamietam to sa roznice w hakach jak masz pneumatyke zwykle lub allroada -czy naped na przod czy quattro to nie ma roznicy ale podzwon i popytaj - mi b duzo pomogli
z tego co pamietam to sa roznice w hakach jak masz pneumatyke zwykle lub allroada -czy naped na przod czy quattro to nie ma roznicy ale podzwon i popytaj - mi b duzo pomogli
Ok też taki chciałem tylko zrezygnowałem jak się dowiedziałem że elektrycznie to on jest tylko zwalniany a i tak trzeba go ręką podciągnąć plus jest taki że wisi na stałe pod autem ale zato jest brudny i zazwyczaj trzeba się ubrudzić żeby go podciągnąć a odpinany leży czysty w bagażniku no ale jak kto woli pozdro