zakup/regeneracja amorków tył S6C5
- 

gipsu
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
 - Rocznik: 1999
 - Moje auto: S6 C5
 - Nadwozie: Limuzyna
 - Silnik: 3.0 220KM
 - Napęd: Quattro
 - Skrzynia: Manual
 - Paliwo: Benzyna
 - Kontakt:

zakup/regeneracja amorków tył S6C5
Czy ktoś z Was wie gdzie można dostać nowe amorki na tył do eSki? ewentualnie czy ktoś regenerował i może się wypowiedzieć do żywotności regenerowanych? dzięki za info

- Mazdomania
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Gosia
 - Rocznik: 2001
 - Moje auto: S6 C5
 - Nadwozie: Avant
 - Silnik: 4.2 326KM
 - Napęd: Quattro
 - Skrzynia: Tiptronic
 - Paliwo: Benzyna

Przyznam się, że sprawdzałam dla auta z 2002r., ale znalazłam jedną ciekawostkę....... Sprawdziłam numer moich amortyzatorów, które mam obecnie zamontowane:
SACHS 4B3513031J - amortyzator gazowy dla samochodów z wyposażeniem do jazdy na złych drogach (1BD) i wszystko się zgadza. Patrzę teraz w ETKĘ, a tu taki sam numer dla amortyzatora tylnego dla aut 4-6 cylindrowych z zawieszeniem 1BV

Sprawdź we wlepce jaki masz kod zawieszenia, bo być może dobierzesz amortyzator z innej wersji silnikowej

SACHS 4B3513031J - amortyzator gazowy dla samochodów z wyposażeniem do jazdy na złych drogach (1BD) i wszystko się zgadza. Patrzę teraz w ETKĘ, a tu taki sam numer dla amortyzatora tylnego dla aut 4-6 cylindrowych z zawieszeniem 1BV
Sprawdź we wlepce jaki masz kod zawieszenia, bo być może dobierzesz amortyzator z innej wersji silnikowej
Zapraszamy na Klub, forum Audi A8 - A8Team.PL